Κώστας Δόξας

Ο Κώστας Δόξας ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το Your Face Sounds Familiar και αμέσως μετά παρόμοια ανακοίνωση εξέδωσε και ο ΑΝΤ1, με την οποία έκανε γνωστή την αποχώρηση του καλλιτέχνη για προσωπικούς λόγους.

Ωστόσο, αυτή την Κυριακή ο καλλιτέχνης θα εμφανιστεί στο show μιας και το επεισόδιο της Κυριακής 7 Μαρτίου είναι μαγνητοσκοπημένο.

Όλο αυτό προέκυψε μετά τις καταγγελίες για βίαιη συμπεριφορά, με τον Κώστα Δόξα να τα αρνείται όλα και να χαρακτηρίζει αβάσιμες τις κατηγορίες.

Ο ίδιος ο Κώστας Δόξας ανέφερε πως υπάρχουν προφανείς λόγοι που υποκινούνται τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, ενώ όπως υποστήριξε έχουν ήδη απορριφθεί δύο φορές δικαστικά.

Ανέφερε μάλιστα στην ανακοίνωσή του πως αποφάσισε να αποχωρήσει από το reality του ΑΝΤ1, προκειμένου ο ίδιος να μπορεί να ανταποκριθεί στον αγώνα του για την αποκατάσταση της αλήθειας.

 

Σημειώνει δε ο Κώστας Δόξας πως η απόφασή του να αποσυρθεί έρχεται από άποψη σεβασμού τόσο προς το κανάλι του ΑΝΤ1 όσο και προς τους συναδέλφους του στον ΑΝΤ1, ενώ τόνισε πως δεν βρίσκεται στην κατάλληλη ψυχολογική κατάσταση για να αποδώσει.