Κώστας Γκρέκας

Ο Κώστας Γκρέκας είναι το νέο άτομο που θα μπει σύντομα στο νέο reality του ΑΝΤ1 “Η Φάρμα” και σίγουρα αναμένεται να κάνει τη διαφορά και να δώσει τη δική του πινελιά.

Ο Κώστας Γκρέκας πριν γίνει ενός έτους, μετακόμισε με την οικογένεια του από την Καρδίτσα όπου γεννήθηκε για την Αθήνα. Εργάστηκε ως σερβιτόρος από τα 22 του χρόνια και τότε κίνησε το ενδιαφέρον ανθρώπων της μόδας.

Άρχισε λοιπόν σταδιακά να ασχολείται με το μόντελινγκ και πριν καν να το καταλάβει, βρέθηκε να δουλεύει για τους μεγαλύτερους Έλληνες σχεδιαστές μόδας και να περπατάει στις πιο μεγάλες πασαρέλες του κόσμου.

Βέβαια από το μόντελινγκ γρήγορα μεταπήδησε και στην υποκριτική και το 1999 συμμετείχε στην κωμωδία των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα «Safe sex» και το 2008, στο «Αυστηρώς Κατάλληλο». 

Πλέον σπάνια κάνει κάποιες εμφανίσεις στο χώρο του modelling, ενώ έχει και ένα all day pool bar στην Καρδίτσα.

Ο Κώστας Γκρέκας είναι παντρεμένος με τη γνωστή στυλίστρια Έλενα Βαζούρα, ενώ πριν το γάμο για πολλά χρόνια απασχολούσε τα μέσα ενημέρωσης με την προσωπική του ζωή.

Ο Κώστας περιγράφει τον εαυτό του ως άνθρωπο δυναμικό, νευρικό και ευαίσθητο. Δεν αντέχει τους ψεύτες και τους υπερφίαλους ανθρώπους. Αν μετανιώνει για κάτι, είναι για το ότι δεν ασχολήθηκε επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Η Φάρμα (@farma.greece)

Είχε από μικρός  επαφή με τη φύση και τα ζώα, καθώς περνούσε χρόνο στα κτήματα του παππού του. Στη «Φάρμα», πιστεύει ότι θα του λείψει πολύ το φαγητό της γυναίκας του.