Κώστας Λεφάκης 2021

Κώστας Λεφάκης 2021: Το νέο έτος που ήδη διανύουμε δεν θα είναι μία ηλιαχτίδα σε σχέση με το 2020 και όλα αυτά τα δεινά που βιώνει η ανθρωπότητα.

Η κατάσταση θα περάσει σε δεύτερη βάση, δηλαδή η πανδημία θα περάσει στο δεύτερο επίπεδο, σύμφωνα με όσα προέβλεψε ο Κώστας Λεφάκης και σε αυτό θα συμβάλει η θέση Κρόνου και Δία στον Υδροχόο.

Όπως είπε, η πανδημία θα έχει μία τριετία-τετραετία για να ξεπεραστεί αυτή η υγειονομική βόμβα με τον κορονοϊό. Το 2021 θα συντελεστούν αλλαγές στις κοινωνικές δομές και διεργασίες στην ιδιοσυγκρασία κάθε ανθρώπου. Μπορεί να υπάρξει ελπίδα αλλά θα πρέπει ο καθένας να εφεύρει τρόπους για να προσαρμοστεί στο νέο κυρίαρχο κλίμα.

Ο Κώστας Λεφάκης 2021 υπογραμμίζει πως ο Δίας με τον Κρόνο θα προκαλέσουν την έκρηξη της ψηφιακής εποχής, σημειώνοντας πως τα πράγματα μέχρι το 2025 θα είναι σκούρα, αλλά μετά μέχρι το 2030 θα είναι το καλύτερο κομμάτι της δεκαετίας.

Το πιο δύσκολο κομμάτι θα είναι η διετία 2021 – 2022 όπου ο Κρόνος βρίσκεται στον Υδροχόο, όπου ο κόσμος θα κληθεί να αλλάξει, να ωριμάσει, να έχει καθαρό μυαλό, γιατί όπως σημειώνει ο κορονοϊός εξαπέλυσε έναν πόλεμο κατά του ανθρώπινου νου.

Μέχρι τα μέσα Μαρτίου ο κ. Λεφάκης σημειώνει πως όλος ο κόσμος θα πρέπει να είναι alert! Δηλώνει πως μέχρι τότε ο εγκλεισμός είναι βέβαιος και τώρα γίνεται μία πρόβα πειθαρχίας για να περάσει η ανθρωπότητα στη ρομποτική.

Από τα μέσα Μαΐου έως τα μέσα Ιουνίου υπάρχει ένα καλό κλίμα, αλλά από τον Ιούλιο ο Άρης σε αντίθεση με τον Κρόνο και τετράγωνο με τον Ουρανό τότε πάλι ξεκινάει το δύσκολο κομμάτι του έτους.

Για την Ελλάδα υπάρχει ένα δύσκολο έτος, σύμφωνα με τον κ. Λεφάκη, γιατί η οικονομία θα είναι σε δυσμενή κατάσταση. Μάλιστα, σημειώνει πως και το 2022 θα είναι δύσκολο έτος για τη χώρα.

Ο Κώστας Λεφάκης 2021 προέβλεψε πως θα υπάρχει όξυνση των σχέσεων της Ελλάδος με την Τουρκία, σημειώνοντας πως η Αμερική και ο νέος πρόεδρος δεν θα είναι τόσο ειλικρινής με τη χώρα μας. Προέβλεψε επίσης πως θα υπάρξουν αλλαγές στις ηγεσίες πολλών χωρών, ενώ σημείωσε πως δεν μπορεί να αποκλείσει και το ενδεχόμενο των εκλογών. Όπως είπε, τον Μάιο και τον Ιούνιο θα είναι ένα καθοριστικό διάστημα για τις πολιτικές εξελίξεις, ενώ δεν απέκλεισε να συγκυβερνήσει Νέα Δημοκρατία με ΣΥΡΙΖΑ αλλά με πρωθυπουργό ένα τρίτο πρόσωπο.