Κώστας Νούσιας

Ο Κώστας Νούσιας– μουσικός και ποιητής για πολλά χρόνια έχει συμπράξει με τους σολίστες του Πανεπιστημίου Τσαϊκόφσκι στην Ορχήστρα Σολίστ της Πάτρας. Επίσης έχει συμπράξει με πολλές συμφωνικές ορχήστρες και μουσικά σχήματα της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Διετέλεσε καλλιτεχνικός διευθυντής του 1ου φεστιβάλ Βορειοηπειρωτικής Λαογραφίας στο Ζάππειο Μέγαρο με στήριξη και κάλυψη της ΕΡΤ, του Φεστιβάλ Ευρωπαϊκής Λαογραφίας που έγινε στο Δημοτικό Θέατρο των Αθηνών, καθώς και διευθυντής της Πολιτιστικής Εβδομάδας Β/Ηπειρωτικού Πολιτισμού.

Τραγούδια του έχουν εκτελεστεί από διάφορα μουσικά σχήματα, συμφωνικές ορχήστρες, χορωδίες και συγκροτήματα σε Αθήνα, Βίντιν, Πλέβεν, Κωνσταντινούπολη, Αγ. Σαράντα, Αργυρόκαστρο, στην Αρχαία Ολυμπία και αλλού.

Κώστας Νούσιας

Είναι διοργανωτής στον διεθνή διαγωνισμό Μουσικών Οργάνων τον οποίο οργανώνει ο Όμιλος Τεχνών, Λόγου κι Επιστημών Ελλάδος υπό την στήριξη της ΕΡΤ. Έχει βραβευτεί από διαγωνισμούς στην ποίηση, αλλά και από τον Όμιλο Ουνέσκο Ελλάδος για την προσφορά του στον Eλληνικό πολιτισμό.

Ο Κώστας Νούσιας, το 2021 ανακηρύχθηκε από το Παγκόσμιο Λογοτεχνικό Φόρουμ, πρεσβευτής για την Ειρήνη και την Φιλανθρωπιά, πρεσβευτής

Γνωρίστε τον, από τα όμορφα και ποιοτικά τραγούδια του.

Επιμέλεια παραγωγής : Παύλος Χριστοδούλου | Κυκλοφορούν από την Voca Records © 2020-2021