Κώστας Παπαδόπουλος

Ο Κώστας Παπαδόπουλος θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της Acun Medya καθώς όπου σταθεί και όπου βρεθεί έχει άποψη για όλους τους παίκτες, βγάζει και παρουσιάζει τα δικά του συμπεράσματα και “δίνει” πληροφορίες που δεν είναι επιβεβαιωμένες σχεδόν ποτέ.

Ο ζαχαροπλάστης του Survivor, όμως, κατάφερε να προκαλέσει τον θυμό ενός παίτη, με τα λόγια του και υπήρξαν τηλεφωνήματα! Ο Άρης Σοϊλέδης πήρε τηλέφωνο τον πρώην παίκτη και του είπε τα πράγματα έτσι όπως εκείνος πιστεύει.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος ήταν από εκείνους που είπαν πως ο ποδοσφαιριστής “στρίβειν δια του αρραβώνος” και πως αποφεύγει τον γάμο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη, Μαρία Αντωνά, αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από το τηλεφώνημα που έκανε ο μέλλοντας σύζυγος της στον ζαχαροπλάστη και δήλωσε στην κάμερα του OPEN τα εξής :

” Όταν του έκανε ένα τηλέφωνο ο Άρης, εκείνος του είπε “εντάξει βρε Αρούλη μου, ριάλιτι κάνουμε”. Του τηλεφώνησε ο Άρης όταν ήταν στην εκπομπή μας, και του ζήτησε εξηγήσεις. Του είπε πώς δε θέλει να το συζητήσει και πως εμμέσως πλην σαφώς ο δημοσιογράφος είπε κάποια πράγματα και πως δεν είπε κάτι εκείνος”. 

Η Μαρία Αντωνά τόνισε πως όταν κάποιος είναι μέσα σε ένα παιχνίδι, είναι ριάλιτι αλλά όταν είσαι στην “έξω ζωή” δεν υπάρχει ριάλιτι και δεν είναι σωστό να σχολιάζονται οι προσωπικές ζωές των άλλων.

Τσέκαρε και αυτά : 

Θέατρο Vault: Παράταση στην “Αυστηρώς Ακατάλληλες”

Κυριάκος Μητσοτάκης : Η ανάρτηση για την αδερφή του