Κώστας Βουτσάς

Ο Κώστας Βουτσάς έφυγε από τη ζωή και η είδηση του θανάτου του έχει προκαλέσει θλίψη στο Πανελλήνιο. Σπαρακτικά είναι τα μηνύματα της συζύγου αλλά και της κόρης του που αδυνατούν να πιστέψουν ότι ο ”αιώνιος έφηβος” που χάριζε αγάπη σε όλους μέχρι το τέλος, δεν είναι πλέον στη ζωή.

Η Αλίκη Κατσαβού εμφανώς συντετριμμένη και καταβεβλημένη λυγίζει στα πρώτα της λόγια δηλώνοντας ότι προσπαθεί να μαζέψει τις δυνάμεις της για να ευχαριστήσει τον ολόκληρο τον ελληνικό λαό για τα μηνύματα συμπαράστασης που έστειλε όλο αυτό το διάστημα νοσηλείας του Κώστα Βουτσά, δείχνοντας την απεριόριστη αγάπη του για τον ηθοποιό.

Συγκλονισμένη δηλώνει και η Σάντρα Βουτσά, κόρη του ηθοποιού, η οποία αδυνατεί να πιστέψει ότι ενάμιση περίπου μήνα μετά την απώλεια της μητέρας της Έρρικας Μπρόγιερ, χάνει και τον πατέρα της.

Λίγες ώρες μετά το θάνατο του σπουδαίου ηθοποιού η αδερφή του, Νίτσα Σταματοπούλου, δηλώνει πολύ τυχερή που είχε αδερφό τον Κώστα Βουτσά. «Ουσιαστικά ήταν δίπλα μου όλα τα χρόνια. Με αγαπούσε πάρα πολύ και μου έλεγε συνεχώς πόσο όμορφη είμαι. Ήταν πάντα με τον καλό λόγο στο στόμα. Ήταν ο αγαπημένος της μαμάς γιατί την πείραζε συνέχεια» είπε, λίγες ώρες μετά τον θάνατό του.