Κώστας Βουτσάς

Κώστας Βουτσάς: Ανησυχία επικρατεί για την κατάσταση της υγείας του τελευταίου των σπουδαίων του ελληνικού κινηματογράφου, Κώστα Βουτσά, ο οποίος παραμένει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Αττικό.

Ο 88χρονος ηθοποιός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Αλίκη Κατσαβού με οξεία λοίμωξη του αναπνευστικού.

Οι γιατροί εξακολουθούν και τον έχουν σε καταστολή και διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του νοσοκομείου. Παρά την κρισιμότητά της κατάστασης, σύμφωνα με πληροφορίες οι θεράποντες γιατροί θεωρούν πως η εικόνα του ασθενούς είναι καλή και ανταποκρίνεται καλά στη διασωλήνωση.

Μάλιστα, το γεγονός πως ο Κώστας Βουτσάς έχει σταθερούς ζωτικούς δείκτες αυτό γεμίζει με αισιοδοξία τόσο την οικογένειά του όσο και τους θαυμαστές του σε όλη την Ελλάδα.

Ο οργανισμός του Κώστα Βουτσά το τελευταίο διάστημα είχε εξαντληθεί εξαιτίας των πολλών επαγγελματικών του υποχρεώσεων, αλλά και των επαναλαμβανόμενων λοιμώξεων τον τελευταίο καιρό. Φυσικά, το γεγονός ότι ο Κώστας Βουτσάς όπως ο ίδιος έχει παραδεχθεί στο παρελθόν υποφέρει από άσθμα από μικρό παιδί, επιβάρυνε την κατάσταση της υγείας του.

Ο 88χρονος Κώστας Βουτσάς μέχρι και την περασμένη Κυριακή εμφανιζόταν στη σκηνή του θεάτρου Broadway στην παιδική παραστάση “Σταχτοπούτα” του Σαρλ Περώ. Η αντικατάσταση ήταν άμεση προκειμένου να μην ακυρωθούν οι παραστάσεις. Ωστόσο, μέσω social media όλος ο θίασος απέστειλε ευχές στον κορυφαίο κωμικό για γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στη σκηνή.
Ο ηθοποιός παντρεύτηκε στις 27 Φεβρουαρίου 2016 με την Αλίκη Κατσαβού και στις 23 Ιουλίου του ίδιου έτους απέκτησαν ένα γιο, τον Φοίβο. Πάντως, ο ίδιος είχε δηλώσει σε μία από τις πρόσφατες δηλώσεις του πως είναι παρά κάτι 90 ετών και ¨θα είμαστε μαζί εξαιτίας της αγάπης σας μέχρι τα 110”.