Κώστας Βουτσάς

Κώστας Βουτσάς: Νεότερα στοιχεία υπάρχουν για την κατάσταση της υγείας του διάσημου κωμικού, Κώστα Βουτσά, ο οποίος παραμένει στο Π.Γ.Ν. Αττικόν από την προηγούμενη Παρασκευή.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε το νοσοκομείο ο Κώστας Βουτσάς διακομίσθηκε επειγόντως και εισήχθη στην Καρδιολογική Μονάδα με συμπτώματα λοίμωξης του αναπνευστικού και επιβάρυνση της καρδιακής και αναπνευστικής του λειτουργίας.

Όπως ανέφερε το νοσοκομείο σε χθεσινό του ανακοινωθέν ο γνωστός ηθοποιός διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε το ίδιο βράδυ στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου, όπου συνεχίζει να παραμένει σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής, με παράλληλη αντιμετώπιση όλων των συνοδών ιατρικών του προβλημάτων.

Ωστόσο, είναι απαραίτητο να διευκρινιστεί πως το ιατρικό ανακοινωθέν ήρθε με μεγάλη καθυστέρηση, αφού από την Παρασκευή πρώτη ημέρα νοσηλείας έφτασε η Τρίτη για να υπάρξει επίσημη ενημέρωση.

Στο πλευρό του Κώστα Βουτσά είναι από την πρώτη στιγμή η σύζυγός του Αλίκη Κατσαβού, με την οποία ο γνωστός ηθοποιός παντρεύτηκε και έχουν και έναν γιο το Φοίβο. Στο πλευρό του φυσικά οι κόρες του Σάντρα και Θεοδώρα, αλλά και δεκάδες φίλοι και συνάδελφοι που στέλνουν καθημερινά τις ευχές τους, ώστε ο Κώστας Βουτσάς να βγει νικητής και από αυτή τη δοκιμασία.

Πάντως, ο Κώστας Βουτσάς που πλησιάζει πλέον τα 90 χρόνια υποφέρει από μικρό παιδί από άσθμα γεγονός που επιδεινώνει την λοίμωξη του αναπνευστικού από την οποία πάσχει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.