Ο Κωστής Μαραβέγιας αποφάσισε να κάνει μια πολύ όμορφη κίνηση για να μας κρατήσει συντροφιά τα μεσημέρια μας και δημιούργησε μια ενότητα (αυτό μας θυμίζει) στο Instagram του, την οποία ονομάζει «Καραντίνα Παγκράτι».

Ο τραγουδιστής και δημιουργός μας καλεί καθημερινά να φορέσουμε τις πιτζάμες μας και να συντονιστούμε στις 16:00 στο instalive του για να κάνουμε παρέα και μαζί του θα έχει κάποιον καλεσμένο όπου θα συζητούν και μπορεί να μας χαρίσουν και κανένα τραγουδάκι.

ad

Ο Κωστής Μαραβέγιας εγκαινίασε το section «Καραντίνα Παγκράτι» μαζί με τον καλό του φίλο, Θεοφάνη Τάση και περιμένουμε να δούμε τι θα μας ετοιμάσει από τη βολή του σπιτιού του! Γιατί παιδιά, όλοι μένουμε σπίτι!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Το κορίτσι αυτό που όμοιο του δεν έχει, που το υπεραγαπώ και το θαυμάζω, θα μου-μας κάνει παρεάκι αύριο Τρίτη στις 16:00 εδώ στο instalive, στην «Καραντίνα Παγκράτι», που εγκαινίασα με το λαμπρό μου φίλο και φιλόσοφο @theofanistasis και τον ψηφιακό ανθρωπισμό του. Η @natassabofiliouofficial με την φωτεινή καρδιά της και το ζεστό της χαμόγελο στην καραντίνα της Τρίτης. Δεχόμαστε παραγγελιές, ερωτήσεις και τσακίρ κέφι σας λέμε και κανα τραγουδάκι. Με κάλτσες αγάπη και πιτζάμες θα το περάσουμε κι αυτό αδέλφια❣️ («Καραντίνα Παγκράτι», επεισόδιο 2) #maraveyas #karantinapagrati #liveoninstagram #menoumespiti #alladenthapethanoumekiolas

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maraveyas (@maraveyas) στις

Τσέκαρε και αυτό: Jared Leto: Δεν είχε ιδέα για τον κορονοϊό