Κότυ Γουγούση Camacho

H Κότυ Γουγούση Camacho είναι από τα κορίτσια που κατάφεραν να μπουν στο GNTM 5 και να ταράξει τα “νερά” αφού είναι ένας χαμαιλέοντας που μπορεί να βρεθεί σε πολλά projects και να πάρει τη δουλειά πολύ εύκολα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το μοντέλο με καταγωγή από τη Χιλή και την Ελλάδα μπήκε στο ριάλιτι μοντέλων που πορβάλλεται μέσω της συχνότητας του STAR για να αποδείξει πως ένα άτομα δε χρειάζεται να έχει συγκεκριμένη ταυτότητα για να αποδείξει πώς μπορεί να πάρει τη δουλειά και να εκπροσωπήσει όλα τα concepts. H ίδια είχε δηλώσει χαρακτηριστικά σε ένα από τα επεισόδια πως δεν αισθάνεται 100% γυναίκα λέγοντας :

“Θεωρώ πως είμαι και αγόρι και γυναίκα. Θα πήγαινα έτσι έξω, δεν θα έβαζα ψηλά. Οι ρόλοι είναι αυτό που με εξιτάρει περισσότερο στο μόντελινγκ. Μου αρέσει να γίνομαι γυναίκα”.

Στη συνέχεια δήλωσε πως νιώθει πολύ καλά με όσα είπε μπροστά στους κριτές και δήλωσε χαρακτηριστικά :

“Γυρνώντας πίσω στη θέση μου, νιώθω ελαφρώς ελαφρύτερη. Σίγουρα κρύβω και μια πτυχή του εαυτού μου, η οποία είναι υπό μελέτη και είμαι πάρα πολύ ανοιχτή στο να το εκφράζω, δεν είναι ταμπέλα σε καμία περίπτωση. Νιώθω ότι είμαι και αγόρι και κορίτσι. Το ότι υπάρχουν όλες αυτές οι ταμπέλες, συνήθως μας βγάζουν από το βασικό που είναι πώς αισθανόμαστε και σήμερα μάλλον μοιράστηκα πώς αισθάνομαι”. 

Ωστόσο, κάνοντας μια γρήγορη βόλτα στο λογαριασμό που διατηρεί η Κότυ Γουγούση Camacho στο Instagram βρήκαμε μια έξτρα girlie εικόνα της καθώς τη βλέπουμε με ξανθά μαλλιά και μακριά να ποζάρει με ροκ ύφος στον φακό!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Coty, ty co ? (@cotytyco)

Πλέον, κυκλοφορεί μ εξαιρετικό pixie cut look το οποίο της επιτρέπει να μεταμορφώνεται σε ότι της αρέσει!

Είναι ένα από τα φαβορί του GNTM 5 και μας αρέσει πολύ ο τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζει τις φωτογραφίσεις που καλείται να κάνει!

Τσέκαρε και αυτά :

Μαρία Σπυράκη : Το βιογραφικό της ευρωβουλευτή

Κανίβαλος : Καταβρόχθισε τα γεννητικά όργανα φοιτητή