Κότυ Γουγούση Camacho

Η Κότυ Γουγούση Camacho είναι ένα κορίτσι με πολλές καλλιτεχνικές ανησυχίες και αυτό φαίνεται από τα τατουάζ που έχει επιλέξει για να κοσμούν το σώμα της! Αλλά δεν ξέραμε πώς μπορεί να ραπάρει τόσο καλά και να προκαλεί χαμό!

Το μοντέλο το οποίο μας συστήθηκε μέσω του GNTM έχει καταφέρει να προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις λόγω του ύφους που έχει ορισμένες φορές καθώς φαίνεται λίγο ειρωνική αλλά αυτό είναι το στιλ της.

Όπως μπορεί κανείς να δει στο λογαριασμό που διαθέτει στο Instagram, έχει μια εξαιρετικά ιδιαίτερη καλλιτεχνική φύση και μας έκανε εντύπωση το γεγονός πως… ραπάρει!

Τσέκαρε το βίντεο στο 0:09

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Coty, ty co ? (@cotytyco)

Η Κότυ Γουγούση Camacho διαθέτει μια σχετικά “σκοτεινή ” πλευρά η οποία είναι πολύ fresh αυτή την εποχή ενώ δε διστάζει να κάνει εναλλακτικά πράγματα τα οποία θα μπορούσαν να φιλοξενηθούν σε γνωστά περιοδικά μόδας.

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ

Το παρουσιαστικό της Κότυ είναι εξαιρετικά ιδιαίτερο και αυτό οφείλεται στο γεγονός πως οι γονείς της είναι από Ελλάδα και Χιλή αντίστοιχα και τα γονίδια της έχουν δώσει ένα πολύ ωραίο και cool παρουσιαστικό!

Περιμένουμε να δούμε και τα άλλα της ταλέντα!

Τσέκαρε και αυτά :

Συμβουλές για σχέσεις : Η επανασύνδεση με πρώην

Μαγαζιά Παγκράτι : Που να πας για ποτάμι