Παγκόσμια συγκίνηση προκάλεσε ο 9χρονος Κουάντεν όταν βγήκε στη δημοσιότητα ένα video που τον δείχνει να ζητά από τη μαμά του ένα σχοινί γιατί ήθελε να κρεμαστεί επειδή τον κορόιδευαν στο σχολείο εξαιτίας της εμφάνισης του.

Ο μικρός πάσχει από νανισμό και δυστυχώς, έζησε στιγμές έντονου bullying στο σχολείο με αποτέλεσμα να θέλει να δώσει τέλος στη ζωή του καθώς δεν μπορούσε να αντέξει την κακιά που υπάρχει σε αυτόν τον κόσμο. Η μητέρα του, όμως, θέλησε να κοινοποιήσει στον κόσμο αυτό που περνάει ο μικρός της και η ανταπόκριση ήταν τεράστια.

Ο Κουάντεν δέχτηκε χιλιάδες μηνύματα και η καλύτερη στιγμή του ήταν όταν κλήθηκε να περπατήσει στο γήπεδο μαζί με παίκτες του ράγκμπι στην Αυστραλία. Όπως είπε ο μικρούλης ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής του και ο κόσμος τον υποδέχτηκε με χειροκροτήματα!

Το bullying – είτε λεκτικό, είτε σωματικό- ευθύνεται για το θάνατο χιλιάδων παιδιών και εφήβων στον κόσμο και πρέπει να σταματήσει διότι είμαστε όλοι άνθρωποι και δε γίνεται να φερόμαστε άσχημα σε κανέναν!

Δείτε τον μικρούλη τη στιγμή που μπαίνει στο γήπεδο!

Τσέκαρε και αυτό: Κοζάνη: Κατασκεύασαν το μεγαλύτερο κιχί