Κουφονήσια

Κουφονήσια: Ανησυχείς επειδή παίρνεις άδεια λίγες ημέρες πριν μπει ο Σεπτέμβριος;

Ένα ταξίδι μέχρι το Κουφονήσι θα σε πείσει, ότι ο παράδεισος της απόλυτης χαλάρωσης και διασκέδασης δεν κλείνει τις πόρτες του ποτέ ή τουλάχιστον αργεί πολύ να το κάνει!

Με φόντο τα τιρκουάζ νερά, εκεί καλείσαι να ζήσεις μια ξεχωριστή καλοκαιρινή εμπειρία ανεξάρτητα από το μέρος που θα διαλέξεις για τη διαμονή σου, αφού όλα τους σφύζουν από ζωή!

Πρόκειται για ένα μικρό αλλά γραφικό, πανέμορφο νησί το οποίο «συνορεύει» με Νάξο. , έχει αναπτυχθεί με εγκαταστάσεις κι ανέσεις που εξυπηρετούν όλες τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των τουριστών (εκεί θα βρεις ξενοδοχεία πολλών αστέρων και ενοικιαζόμενα δωμάτια), διαθέτει εστιατόρια και παραδοσιακές ταβέρνες, έχει τη δική του αγορά καθώς και σημεία που προσφέρονται για ξεκούραση στη σκιά ή για ηλιοθεραπεία.

Στα δυνατά χαρτιά του Κουφονήσιου έρχεται να προστεθεί και ο εξωτικός παράδεισος που ανακαλύψαμε κατά τις πρόσφατες διακοπές μας εκεί, που ακούει στο όνομα Wave Beach Restaurant », το ανακαινισμένο beach bar – εστιατόριο που γίνεται έρωτας με την πρώτη ματιά και έχει σκοπό να μαγέψει όλες τις αισθήσεις σου.

Ένας χώρος που έχει προσαρμοστεί στα στοιχεία της φύσης με πέτρα, άμμο, και ξύλο.

Λίγα μέτρα από την θάλασσα στο Πορί αλλά και ακόμα κοντά στο εξωτικούς γκρεμούς το γνωστό σημείο «Το γάλα».

Στο Wave Beach Restaurant θα γευθείς υπέροχα θαλλασινά πιάτα αλλά και κρεατικά όπως Μοσχίδα από βιολογικές φάρμες, Σκιουφιχτα με αρνάκι Νάξου, Πανσέτες αλλά και Σταβλισιες μπριζόλες από βιολογικά μοσχάρια.

Δείτε υπέροχες εικόνες που θα σας κάνουν να σπεύσετε στο συγκεκριμένο μαγαζί που έχει να σας προσφέρει τα καλύτερα:

Το υπέροχο με αυτό το μαγαζί είναι ότι στα προσφέρει όλα από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ όποτε δεν χρειάζεται να μετακινηθείς σε άλλο σημείο του νησιού και να τα απολαύσεις όλα ταυτόχρονα ατενίζοντας την υπέροχη θέα του Αιγαίου.

Η παραλία στο Πορί μπροστά από το Wave Beach Restaurant σε ταξιδεύει στο βάθος των αιώνων εκεί που ζούσαν οι περίφημες γοργόνες των αρχαίων χρόνων!

Είναι μια παραλία με σμαραγδένια μέρα που προσφέρει απεριόριστη θέα προς το βαθύ γαλάζιο.

Πίσω από την παραλία υπάρχει ένα υπέροχο σκηνικό από μεγάλους ογκόλιθους πετρας τα οποία τους οποίους τους έχει λαξεύσει το κύμα της θάλασσα κι μικρές παραλίες.

Ραντεβού φέτος και τον Αύγουστο αλλά ακόμα καλύτερα τον Σεπτέμβριο στο Wave Beach Restaurant και το Κουφονήσι!