Ο διάσημος Έλληνας σεφ, Νικόλαος Καρβέλας φτιάχνει για το Citynow μία συνταγή για κουλουράκια πορτοκαλιού που θα σας ξετρελάνουν.
ΥΛΙΚΑ
- 1 ποτήρι σπορέλαιο
- 1 αυγό
- 1 1/2 ποτήρι ζάχαρη
- 1/2 ποτήρι γιαούρτι
- 1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι
- 1 κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερ
- Ξύσμα απο 1 πορτοκάλι
- 1/4 κουταλιά του γλυκού κανέλλα
- 4 1/2 ποτήρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
1.Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί μέχρι να ομογενοποιηθούν. - 2. Πλάθουμε στο σχήμα που θέλουμε και ψήνουμε επάνω σε λαδόκολλα στους 180 βαθμούς για 15-17 λεπτά