Κούραση

Η κούραση είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας αφού δε σταματάμε να δουλεύουμε, να κάνουμε πράγματα για να μπορέσουμε να τερματίσουμε τις υποχρεώσεις μας και γενικότερα δεν είναι και πολύ εύκολη η ζωή! Αλλά υπάρχουν τρόποι για να αποκτήσουμε ενέργεια και να νιώθουμε πιο καλά!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Αν νιώθεις διαρκώς ότι νυστάζεις, ότι δεν μπορείς να πάρεις τα πόδια σου, ότι Κουτουλής δεξιά και αριστερά τότε θα πρέπει να δοκιμάσεις κάποια πράγματα για να πάρεις ενέργεια γιατί δεν γίνεται να κοιμάσαι όλη την ώρα και να υπολειτουργείς! Αυτή η κατάσταση δημιουργεί νεύρα και αυτό δεν το θέλουμε γιατί μπαίνουμε σε τοξικές συνθήκες!

1ο tip 

Ξεκινά να τρως σωστά! Θέλει βιταμίνες και υδατάνθρακες ο οργανισμός για να πάρει μπρος! Είναι σημαντικό να λαμβάνεις την κατάλληλη πρωτεΐνη και να παίρνεις θρεπτικά συστατικά!

2ο tip 

Όσο κουλό και αν σου φανεί, γυμνάσου! Για κάποιο λόγο αισθανόμαστε τρομερή ευεξία μετά τη γυμναστική! Θα σε βοήθησε πολύ!

3ο tip 

Κοιμήσου τις σωστές ώρες !Αν κοιμάσαι στις 6 το πρωί και ξυπνά στις 4 το απόγευμα, μην περιμένεις να νιώθεις τρομερή ενέργεια όλη την υπόλοιπη μέρα!

Βέβαια, αν βλέπεις πως αυτή η κούραση επιμένει τότε μίλα με το γιατρό για να κάνεις εξετάσεις γιατί μπορεί να σου λείπει κάποια βιταμίνη!

Τσέκαρε και αυτά: