Κουρέματα 2023

Κουρέματα 2023 : Το 2022 ήταν μια χρονιά μέσα από την οποία είδαμε πολλές τάσεις τις οποίες είχαμε συναντήσει τα “βαθύ παρελθόν” και από ότι φαίνεται θα δούμε παλιά trends του παρελθόντος

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ένα από τα μεγάλα trends που θα δούμε τη νέα χρονιά είναι το λεγόμενο “Octopus hairstyle” και έχει ήδη αρχίσει να κάνει την εμφάνιση του στα μαλλιά γνωστών celebrities όπως είναι η Kaia Gerber και η Billie Eilish.

Πολλά είναι τα κορίτσια που έχουν αρχίσει να υιοθετούν το συγκεκριμένο hair trend και στο TikTok έχουν γίνει πολλά βίντεο μέσω των οποίων βλέπουμε πώς γίνεται το συγκεκριμένο κούρεμα.

@stephaniecamcam Over 18 tik tok….. maddie 🥲🥹❤️‍🩹 #fyp #90shairstyle #90shaircut #octopushaircut ♬ original sound – 🧚‍♀️

 

To συγκεκριμένο κούρεμα συγκαταλέγεται στα κουρέματα 2023 που είναι σούπερ hot το οποίο θα δούμε πολύ στος δρόμους που περπατάμε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BILLIE EILISH (@billieeilish)

Στην ουσία πρόκειται για ένα κούρεμα το οποίο δίνει όγκο στα μαλλιά μας καθώς δημιουργούνται πολλά layers και στο μπροστινό μέρος του προσώπου κόβει ο κομμωτής πιο κοντά layers τα οποία θυμίζουν τα curtain bangs!

Τσέκαρε και αυτά :

Χριστούγεννα Αθήνα: Οι δωρεάν εκδηλώσεις

Ταινίες Netflix : To trailer για το “Pale Blue Eye”