Η συγκεκριμένη χορηγία, όπως αναφέρει ανακοίνωση, έρχεται να αναδείξει το πράσινο προφίλ της KRAFT Paints.

Η KRAFT Paints, εταιρεία αρχιτεκτονικών χρωμάτων και βερνικιών, σε συνεργασία με την ΜΚΟ “Free & Union”, προχώρησε στην υποστήριξη της δράσης “Art 4 Cause” μέσω της παροχής χρωμάτων για την υλοποίηση της τοιχογραφίας με θέμα την ανακύκλωση, η οποία υλοποιήθηκε στην Αντιδημαρχία καθαριότητας και ανακύκλωσης του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Η συγκεκριμένη χορηγία, όπως αναφέρει ανακοίνωση, έρχεται να αναδείξει το πράσινο προφίλ της KRAFT Paints, η οποία συμβάλλει ενεργά στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, καθώς ήταν η πρώτη εταιρεία που επένδυσε και εισήγαγε ανακυκλωμένο δοχείο το 2012.

ad

Σημειώνεται ότι η εταιρεία έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη μείωση του όγκου των πλαστικών απορριμμάτων, γεγονός που αποδεικνύεται από το συνολικό βάρος ανακυκλωμένου πλαστικού που έχει χρησιμοποιήσει, το οποίο είναι μεγαλύτερο από 45 τόνους.

Η “Free & Union”, μέσω της δράσης “Art 4 Cause” στοχεύει στη διάδοση μηνυμάτων σχετικά με τη βιωσιμότητα μέσα από εικαστικές τοιχογραφίες που ομορφαίνουν την πόλη. Έτσι, η KRAFT Paints στο πλαίσιο της δράσης ΕΚΕ με τίτλο “Array of Colors”, παραχώρησε σιλικονούχα ακρυλικά χρώματα για εξωτερική χρήση από την σειρά “4 Seasons”, με στόχο να προωθήσει την πολύτιμη διαδικασία της ανακύκλωσης αλλά και την αισθητική βελτίωση των εγκαταστάσεων της Αντιδημαρχίας καθαριότητας και ανακύκλωσης του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Για την KRAFT Paints, η βιωσιμότητα αποτελεί κυρίαρχο κομμάτι της φιλοσοφίας και των αξιών της, και η ενέργεια αυτή έρχεται να αναδείξει τη διαρκή προσπάθεια της εταιρείας να αποτελεί πρότυπο περιβαλλοντικής υπευθυνότητας και να προωθεί τακτικές που συμβάλλουν στη διάδοση της ανακύκλωσης.