Κρασί

Κρασί: Όπως κάθε χρόνο, η ομάδα του Botilia.gr αποκαλύπτει τη λίστα με τα Καλύτερα Ελληνικά Κρασιά της χρονιάς του 2021. Τα περισσότερα από 50.000 μέλη του Botilia και οι έμπειροι οινολόγοι και sommelier του, επέλεξαν τα 21 καλύτερα και πιο συναρπαστικά Ελληνικά κρασιά ανάμεσα στα χιλιάδες κρασιά που πέρασαν από το Botilia.

Η επιλογή έγινε με βάση τις προτιμήσεις, τις προσωπικές βαθμολογίες και τις αξιολογήσεις τους καθ’ όλη τη χρονιά που πέρασε.

Παράλληλα με την ανακοίνωση της λίστας με τα Καλύτερα Ελληνικά Κρασιά του 2021, το Botilia.gr έχει έναν ακόμα λόγο να γιορτάζει.

Για 4η συνεχόμενη χρονιά βραβεύτηκε ως Καλύτερη Online Κάβα και πήρε το ασημένιο μετάλλιο στην Εξυπηρέτηση και Ικανοποίηση Πελατών ανάμεσα σε όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα στην Ελλάδα, στα e-volution awards, τον σημαντικότερο θεσμό για το e-commerce στην Ελλάδα.

Θέλοντας να ευχαριστήσει τους φίλους του, κάνει δώρο 1 φιάλη κρασί επιλεγμένη από την ομάδα του Botilia με κάθε παραγγελία έως το τέλος του Ιανουαρίου! Περισσότερα εδώ.

Καλύτερο Ελληνικό Κρασί του 2021

Τα 50.000+ μέλη του Botilia.gr επέλεξαν το Cuvee Monsignori Κτήμα Αργυρούως το καλύτερο Ελληνικό κρασί του 2021. Είναι είναι ίσως η πιο εμβληματική έκφραση της Σαντορίνης και ένα κρασί που εντυπωσιάζει σε όλους τους παγκόσμιους διαγωνισμούς.

Το ιδιαίτερο όνομά του δεν είναι καθόλου τυχαίο, καθώς Monsignori έλεγαν στο νησί τα παλιά αμπέλια και αυτά τα αυτόριζα, προ-φυλλοξηρικά και ηλικίας άνω των 200 ετών αμπέλια, από τον αρχαιότερο αμπελώνα της Σαντορίνης, αυτόν της Επισκοπής, αποτελούν τη βάση του Cuvee Monsignori. Συμπύκνωση, απίθανη εκφραστικότητα και τεράστιο δυναμικό παλαίωσης κάνουν αυτό το κρασί απλά συγκλονιστικό.