Κρεατόσουπα με μοσχάρι και λαχανικά από τον Νικόλα Καρβέλα

Συνταγές για σούπες

Ο σεφ Νικόλας Καρβέλας έρχεται στο Citynow με μία από τις πιο γευστικές συνταγές για σούπες, που είναι κρεατόσουπα με μοσχαράκι και λαχανικά.

ΥΛΙΚΑ

  • 800γρ μοσχαρίσια ελιά
  • 2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα
  • 2 καρότα σε φέτες
  • 2 φρέσκιες τομάτες
  • 1 μάτσο σέλινο
  • 3 πατάτες σε μεγάλα κομμάτια
  • 100 γρ ελαιόλαδο
  • 2 λεμόνια ξύσμα και χυμό
  • Αλάτι- πιπέρι

    ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

    1.Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σωτάρουμε το κρεμμύδι μαζί με το μοσχάρι. Προσθέτουμε τις τομάτες και στη συνέχεια ρίχνουμε νερό μέχρι να σκεπαστεί το κρέας. Βράζουμε για 1 ώρα.
  1. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα υπόλοιπα λαχανικά, το αλατοπίπερο και συνεχίζουμε να βράζουμε για 45 λεπτά ακόμα.
    Στο τέλος προσθέτουμε το λεμόνι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...