Κρέμες ομορφιάς

Κρέμες ομορφιάς: H HEREMCO μετά την επιτυχία της Histoplastin Red, που αγαπήθηκε από το γυναικείο κοινό, παρουσιάζει τη νέα σειρά LUXIOUS της LA BIORED.

Για τη σειρά LUXIOUS της LA BIORED, κάθε συστατικό επιλέγεται προσεκτικά, στην κατάλληλη ποσότητα και κάτω από τις ιδανικές συνθήκες, προκειμένου να προσφέρει αποτελεσματική αναγέννηση της επιδερμίδας και να νικήσει τα σημάδια του χρόνου.

H σειρά LUXIOUS της LA BIORED περιλαμβάνει:

· LUXIOUS Regenerative Eye Cream – Κρέμα Ματιών 15ml

· LUXIOUS Regenerative Face Serum – Ορό προσώπου 30ml

· LUXIOUS Regenerative Cream – Κρέμα Προσώπου 50ml

Η συνδυασμένη χρήση των παραπάνω προϊόντων μεγιστοποιεί το αποτέλεσμά τους, συνθέτοντας μια ολοκληρωμένη σειρά αντιγήρανσης και αναγέννησης για τη γυναίκα.

Η καινοτομία στη σύνθεση της σειράς LUXIOUS της LA BIORED περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τα φυσικά συστατικά Factor 8 και Αγγελικό Εστέρα. O Factor 8 αποτελεί ένα εξαιρετικά πολύτιμο συστατικό της φύσης που μάχεται το χρόνο. Η ισχύς της δράσης του Factor 8 είναι πολλαπλάσια αυτής άλλων συστατικών αντιγήρανσης σε καλλυντικά (πχ πεπτίδια, αυξητικοί παράγοντες). Έτσι αποκαθιστά την ελαστικότητα και τη συνεκτικότητα της επιδερμίδας. Λειαίνει αποτελεσματικά τις ρυτίδες, αναδομώντας το δίκτυο κολλαγόνου της επιδερμίδας. O Aγγελικός Εστέρας είναι η φυσική ασπίδα προστασίας της επιδερμίδας έναντι της ηλιακής ακτινοβολίας και της φωτογήρανσης.

Με τη θεραπεία νεότητας της LA BIORED, η γυναίκα είναι σίγουρη ότι η ανανεωμένη όψη της επιδερμίδας της αντανακλά την αυτοπεποίθηση και την προσωπικότητά της.