Κρεσέντο
Πηγή: https://www.facebook.com/kresentolive/

Talk of the town έχει γίνει το Κρεσέντο ένας υπέροχος χώρος στο Περιστέρι στον οποίο απολαμβάνουμε μαγικές λαϊκές βραδιές και τον οποίο είχαμε την ευκαιρία εδώ στο citynow.gr να τον δούμε live.

Ένας μοναδικός και πολύ cozy χώρος με ζωντανή ορχήστρα και 4 λαϊκές φωνές που ανεβάζουν το κέφι στο κατακόρυφο. Εμείς βρεθήκαμε σε αυτό το χώρο στις γιορτές των Χριστουγέννων και ήταν μία ευχάριστη έκπληξη, αφού οι υπεύθυνοι του μαγαζιού κρατούσαν ισορροπίες και δεν επέτρεψαν ποτέ στον χώρο να μετατραπεί σε αυτό που γίνονται όλα τα μαγαζιά αυτές τις ημέρες. Πάτα με να σε πατώ κοινώς.

Από την πρώτη στιγμή που μπήκαμε μέσα αμέσως έσπευσαν να μας βοηθήσουν να βρούμε χώρο να κάτσουμε και σε δευτερόλεπτα είχαμε κάνει και την παραγγελία μας. Το μάτι μας έβλεπε παντού τους ανθρώπους του μαγαζιού να τρέχουν να εξυπηρετήσουν τον κόσμο, αλλά πάντα με χαμόγελο και κέφι. Έμοιαζαν να απολαμβάνουν τη δουλειά τους και το πιο εντυπωσιακό ήταν πως δεν χρειάστηκε ούτε μία φορά να τους φωνάξουμε για να ζητήσουμε κάτι. Ήταν μόνιμα δίπλα μας και καταλάβαιναν τι θέλουμε πότε το θέλουμε. Πραγματικά εντυπωσιακό.

ΚΡΕΣΕΝΤΟ
Πηγή: https://www.facebook.com/kresentolive/

Και πάμε στο ρεπερτόριο. Ωραίες φωνές, ξεσηκωτικά τραγούδια, κέφι και αυτό ακριβώς που θέλει κάποιος που βγήκε έξω για να το κάψει. Χορός και τραγούδι με τους τραγουδιστές να ξεσηκώνουν τον κόσμο στην πίστα και όχι μόνο.

Αν και εμείς πήγαμε για ποτό (πεντακάθαρα ποτά και πρέπει να διευκρινιστεί αυτό ειδικά στις ημέρες μας) είδαμε ότι κάποιοι είχαν την ευκαιρία και για φαγητό. Δεν δοκιμάσαμε αλλά φυσικά και θα ξαναπάμε να το κάνουμε και αυτό.

ΚΡΕΣΕΝΤΟ
Πηγή: https://www.facebook.com/kresentolive/

Το σίγουρο είναι πως για όποιον θέλει να προσφέρει στον εαυτό του μία ωραία λαϊκή βραδιά, να γλεντήσει και να διασκεδάσει το Κρεσέντο στο Περιστέρι είναι το ιδανικό μέρος. Εμείς το μάθαμε και θα το προτιμάμε φυσικά.

Διεύθυνση: Κύπρου 79 (10,86 km)
12132 Περιστέρι Αττικής

Τηλέφωνο: 210-5786899

Faceboook: https://www.facebook.com/kresentolive/