Κριός 2021

Κριός 2021: Ο Κώστας Λεφάκης για άλλη μία φορά έρχεται για να μας κάνει σοφότερους για το νέο έτος, κάνοντας εξειδικευμένες προβλέψεις για το ζώδιο του Κριού.

Το 2021 θα είναι ένα αποκαλυπτικό έτος για τους Κριούς, αφού τα τελευταία χρόνια είχαν να αντιμετωπίσουν σοβαρές δυσκολίες και αντιξοότητες.

Υπό αυτό το πρίσμα σύμφωνα με τον Κώστα Λεφάκη, οι Κριοί περιμένουν το 2021 με αγωνία για το εάν θα συνεχιστούν οι δυσκολίες και τρομερά εξουθενωμένοι από τις κακουχίες των προηγούμενων ετών.

Ωστόσο, το 2021 θα αλλάξουν οι προοπτικές για τους Κριούς και θα δείτε μια ηλιαχτίδα ελπίδας. Το νέο έτος θα συνειδητοποιήσετε πως οι λύσεις πλέον είναι ορατές και τα προβλήματα θα τα αφήσετε πίσω σας.

Ο Πλούτωνας βέβαια που παραμένει στον Αιγόκερω θα εξακολουθεί να επηρεάζει τα επαγγελματικά σας δεδομένα και τους συσχετισμούς στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

Ο Δίας μαζί με τον Κρόνο από τον Υδροχόο θα βοηθήσουν τους Κριούς (Κριός 2021) να πραγματοποιήσουν κάποιες από τις απωθημένες σας επιθυμίες.

Για δύο χρόνια τα γεγονότα θα σας θυμίζουν πως πρέπει να σχεδιάσετε και να υλοποιήσετε αυτά που έχετε στο μυαλό σας. Από την άλλη ο Ουρανός στον Ταύρο θα σας μάθει να διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας με έναν άλλον τρόπο.

Είναι πιθανόν να πρέπει να κάνετε πράγματα έτσι ώστε να εξασφαλίσετε τη στήριξη ενός ανθρώπου που θα σας βοηθήσει σημαντικά. Μάλιστα, όσοι έχετε προβλήματα με χρέη, θα καταφέρετε να τα διευθετήσετε ή ακόμα και να τα εξαλείψετε.

Ο Κριός 2021 θα καταφέρει να βελτιώσει το κλίμα και στα αισθηματικά, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν και απρόοπτα και σε αυτόν τον τομέα.

Το σίγουρο είναι πως οι Κριοί 2021 θα έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν πολλά το νέο έτος έτσι ώστε να μεταμορφωθούν σε κάτι σπουδαίο από το 2022.