ΚΡΙΟΣ 2022

Τα ζώδια 2022 έρχονται με νέες εξελίξεις που θα σηματοδοτήσουν τη νέα χρονιά και ήδη το citynow.gr σας παρουσιάζει τις αναλυτικές προβλέψεις για το ζώδιο ΚΡΙΟΣ 2022 και όλα όσα περιμένουν τα Κριάρια αυτού του πλανήτη.

Ο Κριός 2022 του πρώτου δεκαημέρου θα πρέπει να περιμένει ευχάριστα γεγονότα και μεγάλες προοπτικές ειδικά στις αρχές του χρόνου, τα οποία με τη σειρά τους θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από δύσκολες παρελθοντικές καταστάσεις.

Μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου θα έχετε μία μεγάλη υποστήριξη από ένα ευρύ δίκτυο ανθρώπων, ενώ από τον Μάιο μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου, οπότε θα έχετε τον πλανήτη Δία στο ζώδιο σας. Αυτό σημαίνει μεγάλη επιτυχία στη ζωή σας, θα είστε πιο δημιουργικοί, πιο τυχεροί και έτσι θα μπορέσετε να δείτε την καλύτερη πλευρά του ζωδίου σας.

Ο Χείρωνας που σταματάει να είναι στο δεκαήμερο σας θα σημάνει το τέλος των προβλημάτων σας. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι τα οικονομικά σας τα διαστήματα γύρω από τις ηλιακές εκλείψεις. Από το φθινόπωρο και μετά δεν αποκλείονται και οι επανασυνδέσεις.

Το δεύτερο δεκαήμερο του Κριού

Ο ΚΡΙΟΣ 2022 του δεύτερου δεκαήμερου θα έχει ευκαιρίες να διώξει από πάνω του ευθύνες από το παρελθόν, ενώ από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Μάρτιο δεν αποκλείεται να σας δώσει την ευκαιρία να καταφέρετε ένα απωθημένο σας.

Από τις αρχές της χρονιάς και γύρω στο φθινόπωρο το δεύτερο διάστημα θα υπάρξουν προβληματισμοί, που θα πρέπει να προσέξετε ειδικά σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

Ο Κριός 2022 του τρίτου δεκαήμερου αναμένεται μία μεγάλη ανανέωση κατά τη διάρκεια όλης της χρονιάς. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας για να μπορέσετε να δημιουργήσετε μία νέα πορεία στη ζωή σας. Το καλοκαίρι κυρίως θα πρέπει να προσέξετε γιατί θα αναγκαστείτε να κλείσετε πόρτες στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, αλλά και να τελειώσετε τοξικές και δυσλειτουργικές σχέσεις με ανθρώπους και καταστάσεις.

Μεγάλη κινητικότητα θα υπάρξει και στα επαγγελματικά σας και ένα διάστημα που πρέπει να προσέξετε σημαντικά είναι η έκλειψη στις 16 Μαΐου, όπου θα χτυπηθούν τα οικονομικά σας. Το διάστημα από Μάρτιο έως τον Σεπτέμβριο θα νιώσετε πιέσεις τόσο στα οικονομικά όσο και στα επαγγελματικά.