Κριός 2023

Κριός 2023: Σε σχέση με άλλα ζώδια εσείς θα ευνοηθείτε οικονομικά με το νέο έτος, αφού ο Δίας που εισέρχεται το 2023 στο ζώδιο του Ταύρου επηρεάζει αυτό τον τομέα της ζωής σας.

 

Το καλό σας το χαρτί θα είναι τα οικονομικά, αφού θα νιώσετε πως θέλετε να επενδύσετε ειδικά το καλοκαίρι του 2023 όπου ο Δίας με τον Ουρανό θα αρχίσουν να πλησιάζουν πολύ! Θα νιώθετε τρομερά καλά με όλα εκείνα τα θαύματα που θα δείτε στην οικονομική σας ζωή.

Οι αλλαγές που ήρθαν τα τελευταία δύο χρόνια στο κομμάτι των ανθρώπων γύρω σας, των φιλιών και τα λοιπά, θα κλείσουν και έτσι το 2023 θα έρθει να σας φέρει νέους ανθρώπους και νέα πρόσωπα στη ζωή σας.

ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Θα πρέπει όλο το 2023 να δίνετε μεγάλη σημασία στη διαίσθησή σας και να την ακούτε. Θα πρέπει να παρατηρείτε ακόμα και τα όνειρά σας γιατί και αυτά θα έχουν να σας πουν κάτι.

Ο Πλούτωνας φεύγει από τον Αιγόκερω και πηγαίνει στον Υδροχόο και αυτή η μετάβαση που σας έκανε να χάσετε πολλά από το 2008 και μετά, τώρα πλέον σας φέρνει δώρα. Θα έχετε τη δυνατότητα να ξεκινήσετε νέα πράγματα με μεγάλες και σοβαρές προοπτικές και μάλιστα κάποιες από αυτές θα έρθουν μέσα από τον νέο πια κοινωνικό σας περίγυρο.

Ο Κριός 2023 θα νιώσει το νέο έτος να φεύγει ένα μεγάλο βάρος από πάνω σας και αυτό δεν θα είναι μία χαλαρή αίσθηση, αλλά θα το νιώσετε πραγματικά. Οι εκλείψεις θα επηρεάσουν τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας που σημαίνει ότι πλέον θα αξιολογήσετε ποιοι και γιατί σας κάνουν και όλους τους άλλους θα τους πετάξετε μακριά.

Η Αφροδίτη σας επηρεάζει σημαντικά και θα έχετε μεγάλη τύχη στον έρωτα και την απόλαυση. Κι αυτό θα γίνει όμως μετά το καλοκαίρι όπου θα ζήσετε τρομερά όμορφες στιγμές.

Τσέκαρε κι αυτό:

Μαρίτα Καθιζιώτη: Το plus size model που μάγεψε