Κριός Απρίλιος

Κριός Απρίλιος: Σε σχέση με τα υπόλοιπα ζώδια 2023, αυτός ο μήνας θα είναι αρκετά ιδιαίτερος για εσάς και πρέπει να επωφεληθείτε από τα άστρα.

Το πρώτο που πρέπει να θυμάστε είναι πως όλα όσα μέχρι τώρα σας ταλαιπωρούσαν σταδιακά μέσα στο μήνα και με τη δική σας θέληση και πείσμα αναμένεται είτε να βρούν λύσεις είτε να τακτοποιηθούν κι αυτό αυτόματα σημαίνει τέλος η ταλαιπωρία για εσάς.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Ο Κριός Απρίλιος δέχεται ακόμα το ευεργετικό άγγιγμα από τον Δία που θα παραμείνει και αυτό το μήνα στο ζώδιο αυτό μέχρι να περάσει τον Μάιο στον Ταύρο και να μείνει εκεί για ένα χρόνο.

Έτσι με τον Δία ακόμα εκεί θα νιώθετε έντονα την ανάγκη να ανανέωσε τον εαυτό σας και την εμφάνισή σας ενδεχομένως ή και να πάρετε αποφάσεις για τη ζωή σας που θα σας οδηγήσουν σε πιο ήρεμα και επιτυχημένα μονοπάτια.

Σε όλο αυτό το κλίμα ο Κριός Απρίλιος θα νιώσει και τα ευεργετήματα από τη νέα Πανσέληνο που θα γίνει στις 6 του μήνα στον Ζυγό. Αυτό θα σας βοηθήσει σημαντικά τόσο στο επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα και αυτό θα σας βοηθήσει σημαντικά και στο να περάσετε όμορφα και κατά τις ημέρες του Πάσχα.

Αυτο που πρέπει να προσέξετε αυτό το μήνα είναι να μην κοιτάτε πίσω στο παρελθόν σας γιατί το μυαλό σας θα κάνει παιχνίδια αλλά εσείς δεν θα πρέπει να το επιτρέψετε.

Θα πρέπει να προσέχετε επίσης και λίγο τον εαυτό σας και να ξεκουράζεστε αλλά επίσης να προσπαθείτε να μην κάνετε πράγματα που μπορεί να κινδυνέψετε.

Τσέκαρε κι αυτό: