Κριός Ιούλιος

Κριός Ιούλιος: Ο μήνας σίγουρα θα έχει ανατροπές σε σχέση με άλλα ζώδια, αλλά στη συνέχεια θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε και να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.

Ο Κριός Ιούλιος του πρώτου δεκαημέρου θα ζήσετε μια περίοδο με νέες επιτυχίες ερωτικές και ευκαιρίες που θα σας σαγηνεύσουν το επόμενο διάστημα. Θα μπορέσετε να γοητεύσετε τους άλλους και έτσι θα κάνετε νέα ξεκινήματα στη ζωή σας.

Σίγουρα δεν θα βαρεθείτε στον ερωτικό τομέα! Σημαντικές επιτυχίες και σε θέματα του σπιτιού και της οικογένειας. Ανοίγονται οι ευκαιρίες σε επαγγελματικά ζητήματα, ενώ θα πρέπει να ξέρετε πως ίσως υπάρξουν προβλήματα με κάποιο γυναικείο πρόσωπο της οικογένειάς σας.

Ο Κριός Ιούλιος του δευτέρου δεκαημέρου θα βρεθεί σε μία περίοδο που θα λύσετε τα προβλήματα του παρελθόντος. Κάποιες δυσκολίες και παρεξηγήσεις μπορεί να υπάρξουν με συγκεκριμένα πρόσωπα και θα νιώσετε σίγουρα μία ταραχή.

Θα γνωρίσετε νέα πρόσωπα και οικονομικά θα βγείτε από αδιέξοδα, ενώ δεν αποκλείεται να επιστρέψει ένα πρόσωπο από το παρελθόν για μία ερωτική επανασύνδεση που θα σας δώσει μία ανάσα.

Ο Κριός Ιούλιος του τρίτου δεκαημέρου θα έχετε τη δυνατότητα να βρεθείτε αντιμέτωποι με ένα εχθρικό πρόσωπο προς εσάς και να το νικήσετε επιτέλους. Για εσάς η περίοδος θα σας βοηθήσετε να τακτοποιήσετε συμβόλαια και νομικά έγγραφα.

Η Πανσέληνος θα σας βοηθήσει να βάλετε σε τάξη παλιές εκκρεμότητες. Δεν αποκλείεται να έρθετε σε ρήξη με αγαπημένα σας πρόσωπα. Περίεργο θα είναι το κλίμα και εσείς θα πρέπει να δείξετε ποιοι είστε και τι θέλετε να κάνετε στη ζωή σας. Εάν δείτε καθαρά τα πράγματα τότε θα μπορέσετε να βγείτε από αδιέξοδα.

Τσέκαρε κι αυτό:

Colour Day Festival : Τι πρέπει να φορέσεις