Κριός Ιούνιος

Κριός Ιούνιος: Από όλα τα ζώδια αυτός ο μήνας θα μείνει βαθιά χαραγμένος στη μνήμη όλων των Κριών, αφού οι εξελίξεις θα είναι απανωτές.

Το πρώτο δεκαήμερο θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε μπροστά σας να ανοίγουν μεγάλες προοπτικές και θα είναι ένα διάστημα απίστευτης ευτυχίας και σίγουρα θα περάσετε καταπληκτικά.

Θα έχετε ξαφνικές συναντήσεις όμορφες, ξαφνική τύχη και κυριολεκτικά θα νιώσετε ευλογημένοι. Μεγάλες συμφωνίες και επιτυχίες, ενώ θα έχετε εύνοια να οργανώσετε πολλά πράγματα στην εργασία σας. Εμφανίζεται πλέον ελπίδα στη ζωή σας και θα νιώσετε πως ήρθε η ώρα να τακτοποιήσετε τη ζωή σας όπως εσείς θέλετε.

Ο Κριός Ιούνιος του δευτέρου δεκαημέρου θα νιώσετε ότι είστε σε μία κρίσιμη καμπή που θα πρέπει να κλείσετε δύσκολα κεφάλαια στη ζωή σας έτσι ώστε να ξαναβρείτε την ηρεμία σας. Είναι μία περίοδος όπου θα νιώθετε πιο σίγουροι και δημιουργικοί για τον εαυτό σας.

Επιτέλους θα είστε σε φάση σαν να άνοιξε ο ουρανός με όλα τα καλά του. Ερωτικά θα μπορούσατε να κάνετε μία όμορφη γνωριμία που θα μπορέσει να σας δημιουργήσει μία αισιοδοξία για τη ζωή. Γενικά θα πρέπει να θυμάστε ότι θα είναι μία λυτρωτική περίοδος και θα νιώσετε ξανά ευτυχία στη ζωή σας.

Οικονομικά επίσης πρέπει να ξέρετε ότι μπορεί να υπάρξει μία πίεση και δυσκολία, αλλά στο τέλος να θυμάστε πως θα σας βγει υπέρ σας!

Ο Κριός Ιούνιος του τρίτου δεκαημέρου θα νιώσει πως οι απαγορεύσεις και τα προβλήματα την προηγούμενη περίοδο της ζωή σας, θα αλλάξουν και θα υπάρξουν επιρροές έτσι ώστε να φύγετε μακριά από αυτή την κατάσταση.

Ανοίγουν νέες προοπτικές στη ζωή σας και υπάρχει δυνατότητα για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας, να ερωτευτείτε, να γνωρίσετε νέο κόσμο, να κάνετε νέους φίλους και γενικά να βελτιώσετε τη ζωή σας μία για πάντα.

Είστε σε μία περίοδος ανάπτυξης, ενώ και η Πανσέληνος του Ιουνίου θα σας δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση. Θα νιώσετε ξανά σίγουροι για τη ζωή σας. Τα επιχειρηματικά σας σχέδια ή η υλοποίηση συμφωνιών θα είναι με τρομερά ευνοϊκή επιρροή και δεν πρέπει να χάσετε αυτή την ευκαιρία!

Τσέκαρε κι αυτό:

Ηλίας Ψινάκης: Το τρίτο επεισόδιο στο Γηροκομείο με Μπουτάρη