Κριός Μάιος

Κριός Μάιος: Απο όλα τα ζώδια έτσι και ο Κριός τον τρίτο μήνα της άνοιξης θα έρθει αντιμέτωπος με πολλές δυσκολίες, αλλά και κάποιες ανατροπές που θα φέρουν ευχάριστες τελικά εξελίξεις.

Φυσικά ο μήνας ξεκινάει με κάποια προβλήματα στις σχέσεις σας κυρίως σε θέματα επικοινωνίας για αυτό το λόγο θα πρέπει να δείξετε κατανόηση έτσι ώστε να μην εμπλακείτε σε καυγάδες.

Ειδικά με τον Ερμή ανάδρομο μετά τις 11 Μαΐου αυτά τα προβλήματα θα επεκταθούν σε μετακινήσεις και σε θέματα τηε καθημερινότητάς σας. Με τον Δία να μπαίνει στο ζώδιό σας φαίνεται πως σταδιακά όλα αλλάζουν κυρίως για όσους έχουν γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου. Έρχονται θετικές εξελίξεις στους περισσότερους τομείς της ζωής σας, αλλά και στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

Βέβαια ο Κριός Μάιος θα έχει κάποιες δυσκολίες οικονομικής φύσεως εκεί γύρω στην Πανσέληνο έκλειψη της Σελήνης στις 16 Μαΐου και απλά θα πρέπει να τα βάλεις κάτω να τα οργανώσεις και να προχωρήσεις με νηφαλιότητα.

Η ενέργειά σου προς τα τέλη του μήνα θα είναι έντονη όπως και η αυτοπεποίθησή σου και θα έρθετε κοντά σε πρόσωπα με τα οποία θα θέλετε να διασκεδάσετε και να μοιραστείτε τα όνειρά σας.

Στα αισθηματικά σας ο Κριός Μάιος αναμένεται να δει τον εαυτό του να θέτει σε προτεραιότητα αυτό τον τομέα. Μάλιστα τις πρώτες δέκα ημέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις είτε είστε δεσμευμένοι είτε είστε ελεύθεροι.

Ωστόσο, να ξέρετε πως οι ελεύθεροι θα έχετε τη δυνατότητα νέων γνωριμιών οι οποίες όμως χρειάζονται μία σχετική υπομονή μέχρι να φτάσουν στο σημείο που εσείς θέλετε. Επίσης, ειδικά μετά τα μέσα του μήνα δεν θα λείψουν και οι μικροπαρεξηγήσεις στον αισθηματικό τομέα για αυτό προσοχή στα λόγια σας.

Τσέκαρε κι αυτό: 

ASAP Rocky : Αφέθηκε ελεύθερος μετά τη σύλληψη του