Κριός Μάρτιος

Κριός Μάρτιος: Θα είστε ένα από τα ζώδια 2023 που ο Μάρτιος θα αποτελέσει για εσάς έναν εντυπωσιακό μήνα με πολλές αλλαγές όχι πάντα με τον εύκολο τρόπο.

Ο Κριός Μάρτιος με το πέρασμα του Κρόνου στους Ιχθείς θα σας δημιουργήσει μία αίσθηση ανασφάλειας και μία ανησυχία για το τι πρέπει να κάνετε στη ζωή σας. Για αυτό θα νιώσετε από τα μέσα του μήνα την ανάγκη να βάλετε τη ζωή σας σε μία σειρά, αλλά και τα συναισθήματά σας που είναι πολύ έντονα.

Αυτό σημαίνει πως τον Μάρτιο θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι γιατί ότι δεν είχατε λύσει τον προηγούμενο καιρό, τότε θα έρθουν ξανά στην επιφάνεια ζητώντας από εσάς να δώσετε άμεση λύση γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα αποτελούν για εσάς ένα αγκάθι.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Επίσης μία άλλη αστρολογική όψη εκείνη της Πανσελήνου θα σας καλέσει να ασχοληθείτε λίγο με τα θέμστα του σπιτιού, της καθημερινότητας και της οικογένειας, ειδικά εάν έχετε ευθύνες απέναντι σε συγγενικά πρόσωπα.

Ο Κριός Μάρτιος θα δει το κλίμα να αλλάζει προς το καλύτερο μετά τις 21 του μήνα όπου θα νιώσετε πιο δυναμικοί και έτοιμοι να μπείτε σε δράση και να βγείτε από αυτή την εσωτερίκευση που είχατε το προηγούμενο διάστημα. Πολλές επικοινωνίες και γνωριμίες, αλλά και συναντήσεις θα είστε στα φόρτε σας και θα το απολαύσετε.

Νέα δεδομένα έρχονται και στον εργασιακό τομέα, όπου εσείς θα μπορέσετε να βλέπετε όλες τις παρασκηνιακές ενέργειες, αλλά και να συμμετέχετε με αυτές έτσι ώστε να μπορέσετε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Βέβαια θα πρέπει να θυμάστε πως στα μέσα του μήνα θα νιώθετε τρομερά κουρασμένοι, αλλά θα πρέπει να αντέξετε έτσι ώστε να πετύχετε τους στόχους σας.

Ωστόσο, προς τα τέλη του μήνα να ξέρετε πως η Αφροδίτη θα σας φέρει νέα έσοδα ή νέες συμφωνίες πολύ πιο επικερδείς για εσάς.

Ο Κριός Μάρτιος θα έχει ένα ξεκίνημα με ανησυχίες και εσωστρέφεια, αλλά από τα μέσα και μετά θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε έντονες ερωτικές στιγμές. Οι αδέσμευτοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν ένα πρόσωπο κι αν και τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν όπως θα ονειρευόσασταν, στο τέλος εάν δείξετε εμπιστοσύνη και υπομονή, τα πράγματα θα εξελιχθούν πολύ όμορφα.

Τσέκαρε κι αυτό: