Κριός Οκτώβριος

Κριός Οκτώβριος: Είστε από τα ζώδια που θα βιώσετε στο πετσί σας τις αλλαγές που έρχονται σε αστρολογικό επίπεδο και κάποιες από αυτές θα σας ξεβολέψουν.

 

Ο Κριός Οκτώβριος του πρώτου δεκαημέρου είναι μια υπέροχη περίοδος που θα νιώσετε ιδιαίτερα άνετα και θα μπορέσετε να επιστρέψετε σπίτι σας. Έτσι θα νιώσετε ήρεμοι και την ασφάλεια του σπιτιού.

Δεν αποκλείεται να έρθει μία νέα  σχέση στη ζωή σας, στην οποία θα είστε κτητικοί, ενώ στα μισά του μήνα δεν αποκλείεται να έρθει μία σημαντική επαγγελματική επιτυχία. Θα καταλάβετε που βρίσκεστε στη ζωή σας και ποιες είναι οι μελλοντικές σας προοπτικές. Έτσι θα μπορέσετε να ξέρετε και να λάβετε τις σωστές αποφάσεις.

Οικονομικά μπορεί να έρθουν χρήματα από εκεί που δεν τα περιμένατε

Ο Κριός Οκτώβριος του δευτέρου δεκαημέρου θαέχει τη δυνατότητα πως να προχωρήσετε τη ζωή σαε μέσα από δύσκολες συνθήκες. Κάτι ευχάριστο και κάτι που περιμένατε καιρό μπορεί να έρθει τώρα στη ζωή σας.

Ηρεμία και ησυχία επικρατεί στη ζωή σας και έτσι θα μπορέσετε να περάσετε καλά! Κάτι θετικό έρχεται στα οικονομικά σας αλλά μέσα από τον πόνο που έχετε περάσει. Η Πανσέληνος θα σας βοηθήσει να γοητεύσετε και να ερωτευτείτε, αλλά και να κάνετε και νέα ξεκινήματα.

ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Ο Κριός Οκτώβριος του τρίτου δεκαημέρου θα μπορέσει να αλλάξει ο τρόπος σκέψης σας και να ξεκινήσετε κάτι όμορφο. Ο έρωτας μπορεί να σας χτυπήσει την πόρτα και πλεον θα υπάρξει κάτι νέο στη ζωή σας. Θα κληθείτε να αγωνιστείτε για να καταφέρετε αυτά που έχετε στο μυαλό σας παρά το γεγονός ότι ψυχικά θα νιώθετε εξαντλημένοι.

Σίγουρα θα είναι μια περίοδος που θα μάθετε νέα πράγματα. Αλλά θα πρέπει να βγάλετε από το μυαλό σας τις αρνητικές σκέψειες που στην ουσία δεν υπάρχουν. Θα μπορέσετε να επιτύχετε σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά. Πιεσμένοι προς το τέλος του μήνα και με άγχος, αλλά τότε απλά θα προσέχετε.

Τσέκαρε κι αυτό:

Βαμπιρισμός : Δοκίμασε το αίμα του και άλλαξε ζωή