Kris Jenner

Η Kris Jenner έχει καταφέρει να γίνει η μάνατζερ που όλοι θα ήθελαν να έχουν καθώς είναι αυτή που εκτόξευσε την καριέρα της Κιμ Καρντάσιαν και των υπόλοιπων μελών της οικογένειας της.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η γνωστή σε όλους μας “momager” μπορεί για πολλά χρόνια να μην ήταν στο προσκήνιο καθώς τα κορίτσια της ήταν αυτά που πρωταγωνιστούσαν παντού, όμως έχει αποφασίσει να στρέψει τους προβολείς πάνω της το τελευταίο διάστημα και πρωταγωνιστεί στο βίντεο και της Μέγκαν Τρέινορ για το τραγούδι “I am your mother” και για μια ακόμη φρά τη βλέπουμε ξανθιά!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meghan Trainor (@meghantrainor)

H τραγουδίστρια η οποία έχει αποκτήσει ένα πανέμορφο αγοράκι με ginger μαλλιά και εινα έγκυος στο δεύτερο μωρό της , επέλεξε την Kris Jenner ως το κεντρικό πρόσωπο του βίντεο κλιπ γιατί θεωρεί πως είναι η “μητέρα” που φέρνει τις επιτυχίες και που όλοι ακούν όταν θέλουν συμβουλές!

Η Kris εμφανίζεται στο βίντεο κλιπ με ξανθά, κοντά μαλλιά, ένα λευκό σατέν φόρεμα και διαμάντια στα χέρια της και το λαιμό της και η Κλόε Καρντάσιαν (μια από τις κόρες) της σχολίασε πως είναι πολύ περήφανη για αυτή την αλλαγή!

Τσέκαρε και αυτά: