Κρις Σταμούλης

Ο σούπερ fit με τους κοιλιακούς “κόλαση”, Κρις Σταμούλης , είναι ένα από τα πρόσωπα που επέλεξε η παραγωγή του Survivor All Star να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο και να ενισχύει στην ομάδα στην οποία θα μπει.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το βιογραφικό του Κρις Σταμούλη

Πρόκειται για έναν άνθρωπο ο οποίος ασχολείται με το fitness και αυτό φάνηκε από το σμιλεμένο του σώμα το οποίο πολλά κορίτσια θαύμασαν όταν συμμετείχε στο ριάλιτι επιβίωσης.

Είναι 35 ετών και γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη όπου και μεγάλωσε. Σπούδασε στην Κομοτηνή νομική αλλά ο χώρος της γυμναστικής είναι η μεγάλη του αγάπη.

Έχει ασχοληθεί με πολλά αθλήματα και πριν από δυο χρόνια περίπου μπήκε στο Survivor όπου και κατάφερε να προκαλέσει αντιδράσεις καθώς υπήρξε ένα περιστατικό με τον Αλέξη Παππά όπου ξέφυγαν από την προσοχή της παραγωγής.

Τα τρία πράγματα που δεν πρέπει να ξεχνάς 

  1. Είναι 35 ετών
  2. Λατρεύει τη γυμναστική
  3. Έχει σπουδάσει νομική

Η κατάθλιψη μετά το Survivor

O Κρις Σταμούλης είχε αποκαλύψει στην εκπομπή DOT πως όταν αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης πως έπαθε κατάθλιψη.

Συνειδητοποίησε πως δε θα ξαναδεί τα παιδιά που ήταν στην καλύβα μαζί του και πως δε θα κάνει άλλα αθλήματα, και αυτό τον “έριξε”. Όταν επέστρεψε στην Ελλάδα, δεν μπορούσε να δεχτεί πως έχει αποχωρήσει και ήθελε να ξαναμπεί σαν τρελός.

Είδε τον εαυτό του στον καθρέφτη και έπαθε σοκ ενώ έκανε πολλές φορές μπάνιο για να φύγει η άμμος από τα μαλλιά του.

Το beef με τον Ουγγαρέζο

Ο Κρις Σταμούλης σε συνέντευξη που είχε δώσει στην εκπομπή “Έλα Χαμογέλα” είχε αναφερθεί σε ένα μικρό beef που δημιουργήθηκε μεταξύ εκείνου και του Δημήτρη Ουγγαρέζου.

Συγκεκριμένα είπε πως όταν του ζητήθηκε να δώσει μια συνέντευξη για το Survivor, ο Δημήτρης είχε σχολιάσει κάποια πράγματα τα οποία τον προσέβαλλαν.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε πει πως δεν ξέρει κατά πόσο θα εμπιστευόταν τον Κρις για δικήγορο και ο ίδιος αισθάνθηκε μεγάλη προσβολή.

Τσέκαρε και αυτά: