Κριστιάνο Ρονάλντο

O Κριστιάνο Ρονάλντο μέχρι τώρα πέρα από το ταλέντο του στο ποδόσφαιρο μας έχει δείξει το ταλέντο του ως μισάνθρωπος, αλλά και ως άρχοντας του μπότοξ.

Ως άρχοντας του μπότοξ όμως αποκαλύφθηκε από τη Marca πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει μόνο στο πρόσωπό του μπότοξ (που δεν κρύβεται κιόλας) και στους κοιλιακούς του, αλλά πλέον έκανε και στα γεννητικά του όργανα.

Και εκεί που σκεφτόμασταν ποια σκοτεινή δύναμη τον οδήγησε σε αυτή την ενέργεια, αποκαλύφθηκε πως το έκανε μόνο και μόνο για να μεγαλώσει το μόριο του.

Μία ένεση μπότοξ λοιπόν μπορεί να βοηθήσει έναν άντρα να αυξήσει το πάχος του μορίου του κατά ένα έως 3 εκατοστά και φαίνεται πως αυτό προβλημάτιζε τον 37χρονο άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έτσι και το έκανε.

Αυτό που δεν αποκάλυψε η γνωστή ισπανική ιστοσελίδα είναι για το εάν τελικά ο στόχος επετεύχθη ή τσάμπα τη βάρεσε την ένεση στο ευαίσθητο σημείο του.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Εδώ πρέπει να αναφερθεί, επειδή έγινε έρευνα σε αυτό το τόσο σοβαρό ζήτημα, πως μία ένεση μπότοξ στα γεννητικά όργανα όντως παρέχει μία αύξηση στο πάχος έως 3 εκατοστά, αλλά αυτή δεν είναι μόνιμη. Κρατάει περίπου δύο χρόνια και φυσικά σταδιακά ξεκινάει το ξεφούσκωμα, οπότε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στα 39 του θα ξανατρέχει για ένεση.