Kριστιάνo Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Λιονέλ Μέσι είναι δυο διεθνείς ποδοσφαιριστές που έχουν λύσει αρκετές φορές τις “διαφορές τους” στο γήπεδο αλλά για χάρη του γνωστού οίκου Louis Vuitton, άφησαν τη στρογγυλή θεά και έπαιξαν…σκάκι!

Το νέο “δίδυμο” επιλέχθηκε από τον γαλλικό οίκο για να φωτογραφηθεί για τις βαλίτσες που έχει δημιουργήσει και θυμίζουν πλαιού τύπου αντικείμενα, και η πασίγνωστη φωτογράφος, Άννα Λίμποβιτς, τους απαθανάτισε ενώ έπαιζαν μια παρτίδα σκάκι.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Λιονέλ Μέσι προετοιμάζονται για το Μουντιάλ 2022 το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Κατάρ και προτού μπουν στα γήπεδα για να σαρώσουν με τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες, φωτογραφήθηκαν για τον οίκο και ήταν μια ιστορική στιγμή!

Στην πρώτη φωτογραφία που ανάρτησε ο οίκος στο Instagram, γράφει στη λεζάντα :

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Louis Vuitton (@louisvuitton)

“Η νίκη είναι μια κατάσταση του μυαλού. Ο Κριστιάνο και ο Μέσι απαθανατίστηκαν από την Άννα για τον οίκο. Ο οίκος γιορτάζει τη μακροχρόνια παράδοση που έχουμε για τις πιο γνωστές θήκες τροπαίων παράλληλα με δυο από τους πιο ταλαντούχους παίκτες ποδοσφαίρου”.

Οι δυο ποδοσφαιριστές “ένωσαν” τις δυνάμεις τους και πραγματοποίησαν μια fashion φωτογράφιση η οποία έχει γίνει ήδη viral και σχολιάζεται από τον αθλητικό και fashion κόσμο!

Τσέκαρε και αυτά :

ΚΠΙΣΝ: Κάλεσμα σε νέα άτομα 18-25 ετών

Σουηδία: Τιμώμενη χώρα η Ελλάδα