Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένας από τους πολυτιμότερους ποδοσφαιριστές σε παγκόσμιο επίπεδο και στα πόδια του έχουν “πέσει” πολλά εκατομμύρια δολάρια για να μπορέσει να αγωνιστεί σε μεγάλες ομάδες. Ωστόσο, οι Άραβες ήταν αυτοί που κατάφεραν να τον πείσουν να παίξει στη Σαουδική Αραβία και πλέον βρίσκεται σε ένα “παλάτι” με την οικογένεια του και αγωνίζεται στη Αλ Νασρ. 

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Ο ποδοσφαιριστής έχοντας πολύ μεγάλα ποσά στον τραπεζικό του λογαριασμό, επενδύει κατά καιρούς χρήματα σε δυο μεγάλες του αγάπες!Τη μόδα και τα πανάκριβα αυτοκίνητα!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει στην κατοχή του μια σειρά από πολυτελή αυτοκίνητα τα οποία μεταφέρει σε κάθε χώρα που επιλέγει να παίξει και δεν τα αφήνει στο γκαράζ καθώς του αρέσει πολύ να βγαίνει και να χρησιμοποιεί ένα από αυτά για να μετακινηθεί.

Στο γκαράζ του έχει Λαμπρογκίνι, Φεράρι και Μπουγκάτι ενώ φήμες θέλουν να έχει αποκτήσει και οχήματα της Tesla.

Είναι παθιασμένος με την οδήγηση και όταν συμβαίνουν μεγάλες διοργανώσεις όπου οι εταιρείες παρουσιάζουν τα νέα τους οχήματα, στέλνει έναν ειδικό για να δει από κοντά τις νέες δημιουργίες και λαμβάνει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται για να δει ποια θα είναι η επόμενη αγορά του.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, τα αυτοκίνητα του κοστίζουν συνολικά 40 εκατομμύρια δολάρια και έχει σκοπό να τα αυξήσει!

Τσέκαρε και αυτά: