Κρήτη

Η Κρήτη είναι ένας τόπος ο οποίος τα έχει όλα! Καλό φαγητό, υπέροχους ανθρώπους, πανέμορφα τοπία και εξαιρετική μουσική! Και ας μη μιλήσουμε για τα τοπικά εδέσματα γιατί θα αναλύουμε για ώρες.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ

Το αγαπημένο νησί κατάφερε να σκοράρει μια πολύ σημαντική θέση σε λίστα με τους κορυφαίους προορισμούς για περιπέτεια και wellness και του αξίζει δικαιωματικά.

Το ισπανικό περιοδικό Hosteltur βάζει την Κρήτη στη δεύτερη θέση της λίστας την Κρήτη καθώς θεωρείται ένας τόπο όπου μπορεί κάποιος να βρει την περιπέτεια που αναζητά αλλά και να ξεκουράσει την ψυχή του. Το περιοδικό επικαλείται την έρευνα του Mabrian Technologies το οποίο ανέλυσε δεδομένα που αφορούν στους παράγοντες ενός τουριστικού προορισμού από την πλατφόρμα Tripadvisor.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Crete,island (@creteisland)

Στο δημοσίευμα αναφέρονται τα εξής :

“Η Κρήτη έσπασε όλα τα ρεκόρ τουρισμού το 2022, παρά την απουσία Ρώσων τουριστών, που αποτελούν μια από τις κύριες αγορές της, και παρά το γεγονός ότι είναι κυρίως καλοκαιρινός προορισμός. Επιπλέον, παρουσίασε αύξηση των αεροπορικών θέσεων κατά 17% σε σύγκριση με πέρυσι, τόσο για δρομολόγια εσωτερικού όσο και εξωτερικού. Σε επίπεδο διαμονής είναι ο προορισμός με τη δεύτερη πιο ανταγωνιστική μέση τιμή ξενοδοχείου που προσφέρεται για τους επόμενους μήνες. Τέλος, η Κρήτη συγκεντρώνει το 57% των σχολίων για ενεργό τουρισμό, για δραστηριότητες σε φύση και για τον τουρισμό ευεξίας” .

Τσέκαρε και αυτά: