Κρύο

“Είναι το κρύο,είναι το κρύο τσουχτερό” και πολλοί από εμάς δεν μπορούμε να το αντέξουμε τις τελευταίες μέρες, με αποτέλεσμα να έχουν πάρει “φωτιά” τα τζάκια και τα air condition έτσι ώστε να ζεστάνουμε το κοκκαλάκι μας!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ποια είναι τα κόλπα που μπορείς να κάνεις

  1. Ακόμη και αν είσαι μέσα στο σπίτι, ντύσου σαν “κρεμμύδι”! Βάλε όσα περισσότερα ρούχα μπορείς και κάλτσες! Μάλιστα, μπορείς να φτιάξεις και μια θερμοφόρα για να σου ζεσταίνει το σώμα ενώ κοιμάσαι!
  2. Ενίσχυσε τη Β12 στον οργανισμό σου τρώγοντας κοτόπουλο, ψάρι και όσπρια! Πολλοί άνθρωποι οι οποίοι έχουν έλλειψη της συγκεκριμένης βιταμίνης κρυώνουν πιο εύκολα! Μάλιστα, μπορείς να ενισχύσεις και το σίδηρο σου για να ζεσταθεί ο οργανισμός σου περισσότερο!
  3. Κουνήσου ενώ είσαι σπίτι! Κάνει γυμναστική ή βάλε αγαπημένα τραγούδια και χόρεψε! Αμέσως θα νιώσεις τη ζέστη στο σώμα σου και δε θα νιώθεις ότι κυρώνεις τόσο πολύ!

EXTRA TIP : Αν έχεις στεγνωτήριο, βάλε τα ρούχα που θέλεις να φορέσεις μέσα σε αυτό για 3 λεπτά και μετά φόρεσε τα ή άπλωσε τα στο καλοριφέρ για πέντε λεπτά! Θα καταλάβεις αμέσως τη διαφορά!

Τσέκαρε και αυτά: