Kygo

Ο παγκόσμιος superstar, παραγωγός και DJ, ο Kygo, κυκλοφορεί το ολοκαίνουργιο album του, ‘Thrill Of The Chase’, μέσω της Panik Records/Sony Music.

Η νέα αυτή δισκογραφική του δουλειά διαδέχεται εκείνο που κυκλοφόρησε το 2020 με τίτλο ‘Golden Hour’. Το ‘Thrill Of The Chase’ είναι μία συλλογή τραγουδιών που έχει κυκλοφορήσει ο Kygo τα τελευταία χρόνια, που αναδεικνύουν απόλυτα το μοναδικό του στιλ, αλλά παράλληλα συνεχίζει να πειραματίζεται σε νέα είδη μουσικής.

Μέσα από τα 14 tracks του – και συνεργασίες με ονόματα όπως X Ambassadors, DNCE, Lukas Graham, Sam Feldt, Plested, Dean Lewis και άλλα – το ‘Thrill Of The Chase’ γίνεται μία μουσική εμπειρία που σε πηγαίνει σε μονοπάτια της disco με singles όπως τα “Dancing Feet” και “Fever” μέχρι σε soul και μελωδικές μουσικές με τα “Lost Without You” και “Freeze.”

Τσέκαρε το άλμπουμ εδώ!

Ο Kygo λέει: “Το ‘Thrill Of The Chase’ είναι μία συλλογή από τραγούδια που ξεκίνησα να τα δουλεύω την περίοδο του Covid και ολοκληρώθηκαν σε studio του Λος Άντζελες. Είχα τη χαρά να παίξω μουσική από το album σε shows όλη την φετινή χρονιά και η απήχηση από το κοινό ήταν μοναδική. Μερικά από τα τραγούδια αυτά είναι εντελώς διαφορετικά από ότι έχω κάνει στο παρελθόν και είμαι κατενθουσιασμένος να ακούσουν όλοι το album ολοκληρωμένο”.

Ο Kygo ήταν πρώτο όνομα σε φεστιβάλ όπως Life Is Beautiful, Lollapalooza, Bottle Rock, καθώς και το sold-out show στο Ullevaal Stadion του Όσλο και σε όλα τα sets του έδινε μικρές γεύσεις από το τι θα ακούσουμε στο νέο του album. Το τέλος της χρονιάς αυτής θα τον βρει σε περιοδεία στην Νότια Αμερική με συναυλίες στο Σάο Πάολο, το Μπουένος Άιρες και την Λίμα μεταξύ άλλων προορισμών.

Τσέκαρε και αυτό : 

Ιδέες για μανικιούρ : Το χρυσό μπαίνει στα νύχια

ENORASIS : Το νέο τους τραγούδι