Ο MOBY κάνει δυναμικό comeback!

MOBY: Το “Reprise” είναι μια επαναπροσέγγιση για κάποια από τα σημαντικότερα μουσικά έργα του καλλιτέχνη, μέσα από μια καριέρα 30 χρόνων. Μαζί με τη συνοδεία της αξιόλογης ορχήστρας της Βουδαπέστης, ο καλλιτέχνης έχει επανεκτελέσει κάποια από τα πιο χαρακτηριστικά του κλασικά έργα, με νέα μουσικά όργανα.

Μάλιστα στο άλμπουμ θα συναντήσουμε και συμπράξεις με καλλιτέχνες όπως τους Alice Skye, Amythyst Kiah, Apollo Jane, Darlingside, Deitrick Haddon, Gregory Porter, Jim James, Kris Kristofferson, Luna Li, Mark Lanegan, Mindy Jones, Nataly Dawn, Skylar Grey & Víkingur Ólafsson.

ad

Το “Reprise” συμπεριλαμβάνει σπουδαία τραγούδια του Moby όπως το “Go”, “Extreme Ways”, “Natural Blues” & “Why Does My Heart Feel So Bad?”.

Η ιδέα για το “Reprise” γεννήθηκε μέσα από την συνεργασία του με το φίλο του Gustavo Dudamel, στο Walt Disney Concert Hall, τον Οκτώβρη του 2018.

To 2021 υπόσχεται ένα νέο μουσικό κεφάλαιο για τον μέσω του “Reprise”, αλλά και του ντοκιμαντέρ Doc. Η βιογραφική ταινία για τον τραγουδιστή  είναι σε σκηνοθεσία του Rob Bralver και κυκλοφορεί από σήμερα, την ίδια μέρα με το album