Kid Cudi

Ο Kid Cudi κοινοποίησε το τρέιλερ για το επερχόμενο ντοκιμαντέρ με τίτλο «A Man Named Scott» που είναι βασισμένο στη ζωή του.

Η ταινία, την οποία σκηνοθέτησε ο Ρόμπερτ Αλεξάντερ «εξερευνά την πορεία του Cudi, μια δεκαετία δημιουργικών επιλογών, αγώνων και ανακαλύψεων, δημιουργώντας μουσική που συνεχίζει να συγκινεί και να ενδυναμώνει τα εκατομμύρια των θαυμαστών του σε όλο τον κόσμο».

«Το να δημιουργώ κάτι καινούριο και να βοηθάω τους ανθρώπους, ήταν πάντα μια απόδραση για μένα» αναφέρει ο Cudi στην αρχή του τρέιλερ. «Και απελευθερωτικό».

«Ό,τι δημιουργώ πρέπει να βοηθάει τους ανθρώπους με κάποιο τρόπο» τονίζει.

Οι άνθρωποι με θαυμάζουν, αλλά δεν είμαι χαρούμενος άνθρωπος, αναφέρει o Cudi, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Scott Ramon Seguro Mescudi.

«Αισθανόμουν σαν απατεώνας. Γι αυτό ήθελα να ξεφύγω από την πραγματικότητα» σημειώνει όταν θυμάται πιο σκοτεινές στιγμές της ζωής του.

Πρόσθεσε ότι αφηγείται τη δική του ιστορία για να βοηθήσει άλλους. «Αυτή είναι πάντα η αποστολή μου» εξηγεί.

Ο Kid Cudi μίλησε ανοιχτά για την ψυχική του υγεία τον περασμένο Ιούνιο. «Ο Θεός έχει καλύτερες μέρες να με περιμένουν. Το γνωρίζω» είχε γράψει σε ανάρτησή του στο Instagram. «Η θλίψη με τρώει μερικές φορές» διευκρίνισε.

Το ντοκιμαντέρ «A Man Named Scott» θα κάνει πρεμιέρα στο Amazon Prime στις 5 Νοεμβρίου.