Kylie Jenner

Η Kylie Jenner έχει μεγάλη αδυναμία στην οικογένεια της και λατρεύει όλες τις αδερφές της αλλά σε πρόσφατη συνέντευξη της αποκάλυψε πως έχει αγαπημένη αδερφή και σίγουρα θα υπάρξουν γκρίνιες από τα υπόλοιπα μέλη των Καρντάσιανς!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

H 25χρονη επιχειρηματίας αποφάσισε να φωτογραφηθεί για το Vanity Fair της Ιταλίας και αναφέρθηκε στα δυο παιδιά που έχει αποκτήσει με τον ράπερ, Τραβις Σκοτ αλλά και στη αδερφή με την οποία έχει τα περισσότερα κοινά τον τελευταίο χρόνο.

Η Kylie Jenner αποκάλυψε πως η Κιμ Καρντάσιαν είναι η αγαπημένη της αδερφή και πως έχουν πολλά να μοιραστούν το τελευταίο διάστημα.

“Η Κιμ έχει αλλάξει πολύ τον τελευταίο χρόνο. Είμαστε πιο συνδεδεμένες και είναι η πρώτη αδερφή που παίρνω τηλέφωνο όταν χρειάζομαι κάτι. Τον τελευταίο καιρό έχουμε περάσει παρόμοιες εμπειρίες και είμαστε πολύ κοντά. Αλλά υπάρχουν διαστήματα που αυτό αλλάζει και κάποια άλλη είναι η αγαπημένη μου”, είπε στη συνέντευξη της.

Η οικογένεια των Καρντάσιαν-Τζένερ αποτελείται από τις Κιμ, Κόρτνεϊ, Κλόε, Κένταλ και Καϊιλι ενώ έχουν και έναν αδερφό, τον Ρομπ ο οποίος απέχει από το έξαλλο lifetsylse που έχουν τα κορίτσια!

Tσέκαρε και αυτά: