Κύπρος

Κύπρος : Θα πίστευε κανείς πως εν έτη 2022 τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα για την ανθρωπότητα! Αλλά όχι! Ο ρατσισμός και η βία πρωτοστατούν και τα ακραία φαινόμενα δεν κοπάζουν! Για κανένα λόγο!

Αφορμή για αυτό το άρθρο στάθηκε μια σοκαριστική επίθεση που δέχτηκε μια Αφρικανή γυναίκα η οποία κρατούσε το παιδί της αγκαλιά. Ένα wannabe άνδρας θεώρησε σωστό να εκφράσει το μίσος του και την οργή του ρίχνοντας τη στο έδαφος, κλωτσώντας τη και χτυπώντας τη με μπουνιές. Πόσο κύριος ε; (προφανώς ειρωνικό σχόλιο).

Σύμφωνα με το Generation for Change Cy, η γυναίκα θέλησε να ενημερώσει τον “κύριο” πως το όχημα που της πούλησε ότι έχει προβλήματα και δεν μπόρεσε να αντέξει το βάρος που του έριξε και θεώρησε τίμιο και σωστό να την ξυλοφορτώσει, γιατί έτσι πρέπει! Ίχνος ντροπής και ίχνος ανθρωπότητας μέσα σε αυτόν τον π@@@@@.

Δεν ξέρω ποιες λέξεις πρέπει να χρησιμοποιήσω για τον περιγράψω αυτόν. Αυτόν τον κατάπτυστο τύπο ο οποίος θεώρησε πως χτυπώντας μια γυναίκα η οποία έχει καταγωγή απόν άλλη χώρα θα του έδινε ακόμη μεγαλύτερη επιβεβαίωση πως είναι άνδρας. Και δυστυχώς, πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως χτυπώντας μια γυναίκα, θα νιώσουν περισσότερο άνδρες.

Ας τους ενημερώσει κάποιος πως χτυπώντας μια γυναίκα, ένα παιδί ή ακόμη και έναν άλλο άνδρα γιατί απλά θέλουν να εκφράσουν την απαράδεκτη προσωπικότητα που διαθέτουν, τους κάνει το λιγότερο αποβράσματα που πρέπει να σαπίσουν στη φυλακή. Το λιγότερο!

Ο τύπος αυτός συνελήφθη για επίθεση και πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης; Σώπα! Του κάνατε τη μούρη κρέας!

Δεν ξέρω πως λειτουργεί η νομοθεσία στην Κύπρο αλλά αν αγγίζει λίγο αυτή της Ελλάδας, τότε ο τύπος παίζει και να τη γλιτώσει!

Η λύση, βέβαια, δεν είναι η βία στη συγκεκριμένη περίπτωση αλλά η δικαιοσύνη οφείλει να κάνει σωστά το έργο της! Αλλά όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος λέει ο σοφός λαός και ίσως ο τύπος πρέπει να λάβει την ανάλογη μεταχείριση για να δει πως μπορεί να ένιωσε αυτή η γυναίκα και το παιδάκι της! Μόνο ντροπή και τίποτα παραπάνω.

Τσέκαρε το ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ το οποίο παρουσιάζει έναν άνθρωπο που πρέπει οπωσδήποτε να βρεθεί στη φυλακή:

Μέχρι και η ντροπή…. ντράπηκε!

 

Who said this? @stylefreakalex

Τσέκαρε και αυτό : Κοινωνικός τουρισμός: Το νέο πρόγραμμα και οι 200.000 δικαιούχοι