Κύπρος

Κύπρος: Η αντίστροφη μέτρηση για το εμβληματικό μουσικοχορευτικό φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής, το Living Color Festival έχει επίσημα ξεκινήσει!

Στις 6 Αυγούστου η σκηνή θα «πλημμυρίσει» με μουσική, προσκαλώντας όλο τον κόσμο σε μια πρωτόγνωρη εμπειρία.  

Το Living Color Festival, πάντα μπροστά από το μουσικό ρεύμα της εποχής, θα ενισχύσει τη συναρπαστική εμπειρία των φανατικών του φεστιβάλ και αυτή την χρονιά, με τους διοργανωτές του να «ανεβάζουν» τα vibes παρουσιάζοντας για πρώτη φορά το Tribe Edition”.

Στο πολυαναμενόμενο μουσικό event, Afro και disco house μουσικές θα βάλουν φωτιά στην ατμόσφαιρα με groovy ήχους που θα ξεσηκώσουν τη διάθεση, εξασφαλίζοντας μια μοναδική γιορτή που παρόμοια δεν έχει διοργανωθεί ξανά στο νησί.

Η διοργάνωση του μουσικού φεστιβάλ Living Color FestivalTribe Edition θα γίνει και φέτος στην Αγία Νάπα, στην καρδιά της πόλης που χτυπά πάντα δυνατά, φέρνοντας και πάλι κοντά πρωτοποριακούς, παγκοσμίου κλάσης DJs από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Το φετινό lineup περιλαμβάνει μουσικούς από τη Μέση Ανατολή, την Ευρώπη και την Αμερική και απαρτίζεται από τους Kaz James, Eran Hersh, Joezi Zirah, African Stevenson, Alexandros Hadjikyriakos, Liquaxis και Paradise X.  

Το Living Color FestivalTribe Edition προτρέπει όλους τους λάτρεις της μουσικής να συμμετέχουν στη μοναδική αυτή γιορτή και να «ανακαλύψουν την φυλή τους», δημιουργώντας μια νέα μουσική κοινότητα με δυνατό πνεύμα. Το φεστιβάλ προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία στους συμμετέχοντες να συναναστραφούν με άτομα που μοιράζονται τις ίδιες απόψεις, να δημιουργήσουν νέες φιλίες και να έρθουν κοντά στην πιο ζωντανή γιορτή μουσικής και αισθήσεων.

Το Kanika Hotels & Resorts θα είναι για την φετινή χρονιά ο χορηγός φιλοξενίας του Living Color Festival και το Lifestyle Pop θα χορηγήσει το στυλάτο VIP χώρο του φεστιβάλ. Στους επίσημους χορηγούς του μουσικού event περιλαμβάνονται επίσης το Υφυπουργείου Τουρισμού, οι εταιρείες: Scaffolding Solutions, Kemanes Print Shop, Action Global Communications, Stoli, KEO, Redbull, CocaCola, PIMPPretty is my Problem, Cyprus Airways, καθώς και o Δήμος της Αγίας Νάπας. 

Τσέκαρε κι αυτό:

Ερωτικές προβλέψεις: Τι θα συμβεί στα ζώδια