Κυρία Στέλλα

H κυρία Στέλλα ή αλλιώς Στέλλα Σολωμίδου είναι μια από τις διαγωνιζόμενες που βλέπουμε να τραγουδούν στο show “J2US” και μας αρέσει πολύ το vibe που έχει καθώς είναι πολύ χαρούμενη και γεμάτη θετική ενέργεια.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η παρουσιάστρια εκπομπής στις Σέρρες είχε δηλώσει πριν από λίγες μέρες πως η αγαπημένη της ταινία είναι οι “50 Αποχρώσεις του Γκρι” και στο νέο επεισόδιο του Just The Two of Us που προβλήθηκε το βράδυ του Σαββατου 11/3 αποκάλυψε τον λόγο που της αρέσει και κατάφερε να ακυρώσει κάθε BDSM attitude που είχε η ταινία.

Η κυρία Στέλλα είπε πως η ταινία της αρέσει διότι ο πρωταγωνιστής είναι ένα ορφανό παιδί το οποίο κατάφερε να μεγαλώσει και να γίνει επιτυχημένος και γιατί η πρωταγωνίστρια είναι ένα σωστό κορίτσι! Μα πόσο ρομαντική είναι η γλυκούλα;

Να σου θυμίσουμε πως η ταινία “50 αποχρώσεις του Γκρι” αφορά σε μια υπόθεση όπου ο Κριστιάν Γκρέι είναι ένας άνδρας με ιδιαίτερα γούστα ο οποίος ερωτεύεται την Αναστασία η οποία πέφτει στα δίχτυα του και ανακαλύπτει έναν νέο κόσμο ο οποίος στην αρχή της προκαλεί ανασφάλεια αλλά μετά της αρέσει!

Τσέκαρε και αυτά: