Κυρία Στέλλα

Η κυρία Στέλλα, η τηλεοπτική μαγείρισσα που έχει αναστατώσει ευχάριστα τις Σέρρες και τον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος την έκανε ακόμη πιο γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό, είναι μια γυναίκα με πολύ τσαχπινιά που θεωρείται ένα απίστευτο πλάσμα και οι εμφανίσεις της στην τηλεόραση μόνο χαρά μπορούν να δώσουν. Αλλά υπήρξαν και στιγμές που βρέθηκε σε πολύ δύσκολες καταστάσεις.

MAΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η Στέλλα Σολωμίδου – αυτό είναι ολόκληρο το όνομα της, αποφάσισε να πει το μεγάλο “ναι” στην παραγωγή του J2US και τη βλέπουμε στο λαμπερό show του Alpha όπου και τραγουδά!

Κυρία Στέλλα – Βιογραφικό, Instagram,, καταγωγή

H αγαπημένη Στέλλα Σολωμίδου κατάγεται από τις Σέρρες και έχει ζήσει για πολλά χρόνια στη Γερμανία. Ο σύζυγος της δούλευε σε τράπεζα και εκείνη ασχολήθηκε με τις ασφαλίσεις αλλά επέστρεψε στην Ελλάδα.

Η παρουσιάστρια του τοπικού καναλιού “Επιλογές” έχει μια κόρη και δυο πανέμορφες εγγονές ενώ σε μικρή ηλικία έχασε τον γιο της και πέρασε πολύ δύσκολα. Έχει άλλα δυο εγγόνια επίσης!

Η κόρη της ήταν αυτή που αποφάσισε πως πρέπει η μαμά της να μπει στην τηλεόραση και τα τελευταία 15 χρόνια παρουσιάζει την εκπομπή της στο κανάλι και δείχνει στον κόσμο μαμαδίστικες συνταγές ενώ τα γεμιστά της έχουν τρελάνει τον Νίκο Μουτσινά ο οποίος της έχει μεγάλη αδυναμία!

Η κυρία Στέλλα καταφέρνει να γίνεται viral με τις ατάκες “Έλα κοριτσάρα”, και άλλες πολλές και είναι μια γυναίκα που λατρεέει τη ζωή!

Η άγνωστη ιστορία με τον γιο της

Η Στέλλα Σολωμίδου είχε αποκαλύψει στο παρελθόν και πιο συγκεκριμένα στην εκπομπή “Τι λες Τώρα” και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη πως πέρασε από το στάδιο της κατάθλιψης καθώς έχασα τον γιο της και δεν μπορούσε να συνέλθει από αυτή την τραγική απώλεια. Βρέθηκε σε μια πολύ σκοτεινή στιγμή και χρειάστηκε να πάρει φαρμακευτική αγωγή.

Αλλά η κόρη της ήθελε να τη βγάλει από την κατάθλιψη και της πρότεινε να μαγειρέψει στο κανάλι “Επιλογές”. Και έτσι ξεκίνησε την καριέρα της στην τηλεόραση.

Τσέκαρε και αυτά: