Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού “Καλύτερα δε γίνεται”, όπου μίλησε για τα πράγματα που κάνει στην καθημερινότητα του και πως επιλέγει να περνά τις στιγμές που βρίσκεται εκτός Μαξίμου.

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας παρουσίασε ένα διαφορετικό προφίλ στην εκπομπή καθώς αναφέρθηκε σε διάφορες στιγμές της ζωής του αλλά και στα πράγματα που του αρέσει να κάνει όταν θέλει να ξεκουραστεί.

Η Ναταλίας Γερμανού θέλησε σε κάποια φάση της συνέντευξης να ενημερώσει τον πρωθυπουργό, πως ο γιος του, Κωνσταντίνος, ζήτησε να ακουστεί ένα συγκεκριμένο τραγούδι στην εκπομπή. Και μόλις ο Κυριάκος Μητσοτάκης άκουσε τους ήχους, ξέσπασε σε γέλια και έκανε μια αποκάλυψη.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο πρωθυπουργός αποκάλυψε πως ο ήχος που ακούγεται προέρχεται από μια σκηνή της ταινίας “Stars Wars” και είνα το ringtone που έχει στο κινητό του για να χτυπά όταν τον καλούν.

Επίσης είναι ένα τραγούδι με το οποίο μεγάλωσε ο γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη καθώς το άκουγε πολύ συχνά.

Μια μπάντα εξωγήινων παίζει το τραγούδι που έχει επιλέξει ο Μητσοτάκης για ringtone, στην σκηνή “Star Wars A New Hope – Cantina Band” και ο Τζον Γουίλιαμς ήταν ο συνθέτης του κομματιού το οποίο αποτελείται από δυο μέρη και περιλαμβάνει όργανα όπως είναι η τρομπέτα, τρία σαξόφωνα, κλαρινέτο, πιάνο αλλά και ντραμς και ένα συνθεσαϊζερ.

Tσέκαρε το βίντεο :

H συγκεκριμένη σκηνή όπου ακούγεται η μουσική που θυμίζει τη δεκαετία των ’40s, είναι εξαιρετικά συμβολική και θεωρείται από τις πιο ιδιαίτερες στον κόσμο του Star Wars διότι δείχνει τον Λούκας Σκαιγουόλκερ να αφήνει πίσω του το παρελθόν και να ξεκινά για νέες περιπέτειες ενώ είναι και η φορά που αντικρίζει τον Τσουμπάκα στα μάτια.

Οι ταινίες Star Wars έχουν αγαπηθεί από όλον τον κόσμο!

 

Τσέκαρε και αυτά :

Τάσεις : Τι λατρεύουν οι celebrities τον χειμώνα

Λεωφορεία : Τα οχήματα δίπλα στην Αττική οδό