Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει δείξει πολλές φορές πώς δε φοβάται να μιλήσει για τη ζωή του και τον έχουμε δει σε συνεντεύξεις να ξεδιπλώνει το χιούμορ του αλλά και να μοιράζεται όμορφες, οικογενειακές στιγμές του στο Instagram.

 

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι και ο πρωθυπουργός είναι ένα ζευγάρι το οποίο έχει περάσει δύσκολες καταστάσεις στην προσωπική του ζωή, αλλά μέσα από τη θέλησε και την αγάπη κατάφεραν να τις ξεπεράσουν. Αλλά αυτό δε σημαίνει πώς δεν υπάρχουν και στιγμές όπου τσακώνονται.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, του Γιώργου Λιανού, του Παναγή Τζωρτζάτου και της Νάνσυ Αντωνίου έκανε μια αποκάλυψη που δεν περιμέναμε.

Χαρακτηριστικά δήλωσε ο πρωθυπουργός : 

“Εμείς τσακωνόμαστε πάντα για το air condition. Αλλά επειδή τώρα έπρεπε να βάλω… Βάζαμε το air condition στους 25 και στους 26 βαθμούς και εγώ ζεσταινόμουν, αντίθετα το χειμώνα θα πάμε δυο βαθμούς (πιο κάτω). Το να ρίξεις τη θερμοκρασία ή να την αυξήσεις ανάλογα δυο βαθμούς κάνει πολύ μεγάλη διαφορά. Όπως κάνει πάρα πολύ μεγάλη διαφορά -και για αυτό και το πρόγραμμα είχε τόσο μεγάλη επιτυχία- η αντικατάσταση του”. 

Τσέκαρε και αυτό : GNTM 5 : Το σκουπόξυλο και η Καγιά