Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να αλλάξει το “σκληρό προφίλ” που ενδεχομένως να έχουν οι πολιτικοί και εμφανίστηκε σε εκπομπές που θα μπορούσε να πει κανείς πως είναι… πιο lifestyle! Kαι έδωσε στον κόσμο την ευκαρία να μάθει περισσότερα πράγματα για εκείνον σε προσωπικό επίπεδο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Ρίσι Σούνακ παραχώρησε μια αποκλειστική συνέντευξη σε έναν από τους πιο αμφιλεγόμενους και εξαιρετικούς δημοσιογράφους της Βρετανίας, τον Πιρς Μόργκαν όπου μίλησε για όλα τα προβλήματα που αντιμετώπιζει χώρα και πως θα τα λύσει ενώ έκανε και μια αποκάλυψη που μας θυμίσε κάτι που είχε πει ο Έλληνας πρωθυπουργός στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

Ο Ρίσι Σούνακ είναι μεγάλος φαν των ταινιών του “Star Wars” όπως αποκάλυψε στη συνέντυεξη του και αυτό είναι το κοινό που έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Βρετανό ομόλογο του.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός έχει ως ringtone στο κινητό του ένα τραγούδι που ακούγεται στην πρώτη ταινία του γνωστού κινηματογραφικού brand και είναι κάτι το οποίο είχε αποκαλύψει πριν από κάποιους μήνες στην εκπομπή της Ναταλιάς Γερμανού.

Έτσι λοιπόν, όταν θα βρεθούν έχουν ένα ακόμη θέμα να συζητήσουν για να ελαφρύνουν την κουβέντα τους!

Τσέκαρε και αυτά: