Κύθνος ξενοδοχεία

Κύθνος ξενοδοχεία: Είναι το νησί που πλέον συγκεντρώνει τα φώτα της δημοσιότητας, αφού είναι χιλιάδες πλέον οι άνθρωποι που το ανακάλυψαν και το επιλέγουν διαρκώς για τις διακοπές τους.

Σε ένα τόσο ωραίο νησί όπως είναι η Κύθνος με τις υπέροχες παραλίες υπάρχει ένα ξενοδοχείο με το όνομα Porto Klaras, το οποίο συγκεντρωνει ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια από τα social media που έψαξε για εσάς το citynow.gr

 

Πρόκειται για ένα ξενοδοχείο, το οποίο επειδή βρίσκεται σε ένα υπερυψωμένο σημείο του νησιού, προσφέρει στους επισκέπτες την καλύτερη θέα που θα μπορούσαν να ζητήσουν, κατευθείαν στο Αιγαίο.

Με μία κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική όπου ο μινιμαλισμός υπερτερεί, το Porto Klaras είναι ένα ξεχωριστό ξενοδοχείο, ένα από τα καλύτερα παραθαλάσσια καταλύματα στην Κύθνο που νομίζεις πως σε μεταφέρει μέσα στη χώρα ενός κυκλαδίτικου νησιού.

Το σίγουρο είναι πως θα σας μαγέψουν τα μπαλκόνια των δωματίων που ναι μεν σου προσφέρουν το private που επιθυμούμε, αλλά συγχρόνως σου δίνουν τη δυνατότητα να παρατηρείς τα πάντα που συμβαίνουν μπροστά στον κολπίσκο που υπάρχει.

 

Από την Κύθνο ξενοδοχεία, το Porto Klaras ξεχωρίζει και για τις οικογενειακές σουίτες που δημιουργούν μία αίσθηση ανεπιτήδευτης πολυτέλειας συγχρόνως με την απλότητα ενός κυκλαδίτικου νησιού. Φυσικά υπάρχουν και οι junior σουίτες, αλλά και τα VIP στούντιο, τα οποία απλά σου δημιουργούν την αίσθηση να μην θες να βγεις από εκεί!

Φυσικά από τα social media και τις κριτικές μάθαμε πως το Porto Klaras έχει μία εξαιρετική υπηρεσία καθαρισμού σε καθημερινή βάση, ενώ εντύπωση προκαλούν τα δωμάτια που διαθέτουν εξοπλισμένη κουζίνα και ψυγείο έτσι ώστε να μπορείς να απολαύσεις, αυτά που εσύ θες να φτιάξεις.

 

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στα Λουτρά, κοντά στην ομώνυμη παραλία που θεωρείται από τις καλύτερες του νησιού, ενώ είναι και σε απόσταση αναπνοής από τα ιαματικά λουτρά της περιοχής. Φυσικά πάνω από το ξενοδοχείο βρίσκεται το Υδροθεραπευτήριο του νησιού και το οποίο λειτουργεί την καλοοκαιρινή σεζόν.

by Praxitelis Sarantopoulos

Τσέκαρε κι αυτό:

Άννα Βίσση: Το νέο της τραγούδι “Αίμα”