Κυβέλη Χατζηευστρατίου Κωνσταντίνος

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου κατάφερε να βάλει φωτιά στο GNTM 4, αφού οι επιλογές της για το ντεζαβαντάζ προκάλεσαν έναν πανικό από αντιδράσεις, σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό σετ φωτογράφισης, αιωρούμενοι πάνω σε ένα μισοφέγγαρο.

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου έχοντας κερδίσει την καλύτερη φωτογραφία στο σετ με θέμα τους Amish, έδωσε το πρώτο μειονέκτημα στον Κωνσταντίνο, γεγονός που τον εξόργισε.

Ο Κωνσταντίνος δεν μάσησε τα λόγια του και δήλωσε πως νιώθει προδομένος σαν να του έβαλε η Κυβέλη το μαχαίρι στην πλάτη. Παραδέχθηκε πως η απόφαση του μοντέλο, τον θύμωσε πάρα πολύ, λέγοντας πως εκείνος την βοήθησε τρομερά να ανέβει ψυχολογικά και εκείνη τον ξεπληρώνει με αυτό τον απαράδεκτο τρόπο.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Μάλιστα ο Κωνσταντίνος απευθυνόμενος προς την Κυψέλη Χατζηευστρατίου, εξήγησε ενώπιον των κριτών πως όταν η Κυβέλη έφυγε από την προηγούμενη παρέα της, εκείνος τη δέχθηκε και της συμπαραστάθηκε από την άσχημη συμπεριφορά που είχε υποστεί, εννοώντας τα υπόλοιπα μοντέλα, όπως τον Αγγαίο, τον Ναπολέων και τον Γιάννη.

Aπό την πλευρά της η Κυβέλη έσπευσε να απαντήσει στον Κωνσταντίνο, λέγοντας πως δεν του χρωστάει τίποτα για την καλή ψυχολογική διάθεση που έχει και συμπλήρωσε: “Τον αγαπάω πολύ τον Κωνσταντίνο σαν άνθρωπο, δεν το κάνω σε καμιά περίπτωση προσωπικά… είναι ένας πολύ δυνατός παίκτης, έπρεπε να το περιμένει”.

Το δεύτερο ντεζαβαντάζ η Κυβέλη το έδωσε στον Αιμιλιανό.